Wii'miz, her şeyimiz

C.Berker Buğer 3.06.2010 - 12:31
Wii'miz, her şeyimiz


Nintendo şirketi, Wii konsolunun daha az sayıda bulunacağını belirtti.

100 yeni oyunu çıkacağı söylenilen Wii, hareket sensörlü kolu ile bir sopayı sallamak gibi hareketleri rahatça yapılan hareketler bu yılsonunda raflarındaki yerini alacak. Ayrıca silah şeklinde kontrol ve hareket sensörleri ile dans ve yürüyüş gibi aktivitelerin kontrol edilmesi sağlanıyor.

Wii’nin yetkilileri “Wii lerin yok satacağını garanti ediyoruz.“ demiş. Amerika’daki Nintendo sahibi George Harrison “ Bir tane görürseniz alın, geri dönünce tezgâhta başka kalacağını sanmıyorum” demesi ise Nintendo şirketinin bu sene iddialı olduğunu açıkça ortaya koymuştur.

Wii Zapper’da Nintendo’nun standart kontrolleri altına girecek ki bu da savaş oyunu sevenler için harika bir haber gibi gözüküyor. Bir başkasına gelirsek, eski atarilerdeki bir tabanca belki de onların işine yaramayacak.

Gelecek sene için de basınç ve hareketleri algılayan bir aygıt daha yapıyor. Böylece oyuncu nereye yürüse nereye yatsa sanal dünya da öyle etki ediyor. Kim bilir belki de çok eskilerin sanal gerçeklikleri oyunlarla birleşip bizi ele geçiriyor. Hareketlerimizi yönettiğimiz, görüntüden oluşan sanal gerçeklikler artık hareketlerimizle dünyasına etki ettiğimiz bir yer haline geliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 01:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wii'miz, her şeyimiz
İlginizi Çekebilir