Wii'ye Opera internet tarayıcısı

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Wii'ye Opera internet tarayıcısı
Avrupa ve Türkiye'de piyasaya çıktığı 8 Aralık tarihinden itibaren iki gün içinde 325.000 satış adedine ulaşarak rekor kıran Nintendo Wii, kullanıcılarını sevindirecek bir yeniliğe daha imza attı. Wii, Opera tarayıcısı sayesinde İnternet'te dolaşmayı sağlayacak.

Opera tarayıcısı ile Wii konsollarına taşınacak olan İnternet Kanalı, İnternet'i kullanıcıların televizyon ekranına getirecek. Opera tarayıcısının Adobe Flash destekleyen bu özel sürümü ile kullanıcıların televizyon ekranından spor karşılaşmaları için sonuçları takip etmeleri, harita üzerinden tatil planlamaları ve sevdikleri siteleri gezmeleri mümkün olacak. Wii kumandasının üstün özellikleri sayesinde ekranın bir yerine yakınlaşmak ve kumandayı sadece harflere nişanlayarak yazı yazılabilen klavyeyi kullanmak kolay.

Wii kullanıcıları, 19 Aralık'tan itibaren 'Hava Durumu Kanalı' sayesinde 3 boyutlu bir dünya simülasyonu üzerinden istediği yerdeki hava durumunu da anında ögrenebilecek. Böylece Wii'nin çıktığı günden beri aktif olan 4 kanalına (Disk Kanalı, Fotoğraf Kanalı, Mii Kanalı ve Wii Alışveriş Kanalı) İnternet Kanalı da eklenmiş olacak.





Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wii'ye Opera internet tarayıcısı
İlginizi Çekebilir