Wild Hearts güncellemesi yeni özellikler getiriyor

Basın Bülteni 7.04.2023 - 18:09
Yeni Wild Hearts güncellemesi ile oyuna, Japon inanç ve din açısından önemli tilki Murakumo eklendi. Bu oyunun ilk büyük güncellemesi olacak.

EA Originals ve KOEI TECMO ortaklığında geliştirilen avcılık oyunu yeni Wild Hearts güncellemesi geldi. Yeni bir Kemono cinsi, rüzgarın gücünü kullanan Murakumo ve Spinning Top Fusion Karakuri’si gibi ön plana çıkan özelliklerle birlikte bu güncelleme, şimdiye kadar yayınlanan en kapsamlı güncelleme olma özelliğine de sahip.

Wild Hearts Güncellemesi geliyor

Bunlarla birlikte PlayStation ve Xbox kullanıcıları oyunu bugünden 13 Nisan’a kadar, oyunun belirli bir kısmıyla kısıtlı olmak üzere (Minato girişine kadar) bedava deneyimleyebilecekler. Bu ayın sonlarına doğru yeni bir güncelleme daha gelecek, onun hakkında da sizi bilgilendiriyor olacağız.

Oyunun son, Lethal Blossoms başlıklı fragmanını incelemek için:

Oyun hakkında detaylı bilgi almak için Wild Hearts inceleme yazımıza göz atın.

Canavar avı oyunu Wild Hearts'ta karşı karşıya geldiğiniz yaratıklar, hayvanların ve doğanın bir karışımıdır. Tahtadan yapılmış devasa yaban domuzları ve parlayan mantarlarla kaplı dev sıçanlara karşı savaştığımız oyunun lansman sonrası ilk büyük güncellemesi, yeni bir canavar ekliyor: Murakumo.

Wild Hearts Güncellemesi geliyor

Wild Hearts yönetmeni Takuto Edagawa yeni yaratığın geliştirme sürecinin başından beri üzerinde çalışıldığını söylüyor ancak oyunun çıkışına yetişmemiş. "En başından beri bir tilki ya da bayağı bir yaratık eklemek istiyorduk, ve bunu özel bir yaratık yapmak istedik çünkü Japonya'da inanç ve din açısından çok özel bir anlamları var" diye açıklıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 01:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wild Hearts güncellemesi yeni özellikler getiriyor
İlginizi Çekebilir