Wild Hearts ilk oynanış videosu yayınlandı

Talha Ramazan Yüzmeç 29.09.2022 - 14:41
EA ve Omega Force, gelecek yıl çıkacak devasa canavarlar ve teknoloji içeren Monster Hunter benzeri bir oyun olan Wild Hearts tanıtım fragmanını yayınladı.

Bildiğiniz üzere EA ve Omega Force uzun süredir bir oyun üzerinde çalışıyorlardı. Bu oyun hakkında oyuncuları merakta bırakan yapımcı taraflar oyuncuların ilgisini epey toplamıştı. EA games'in açtığı geri sayım sonrasında dün Wild Hearts tanıtım fragmanı yayınlandı.

Wild Hunters tanıtım fragmanı bize yepyeni bir dünya sunuyor 

Wild Hearts ilk oynanış videosu yayınlandı

Bu oyunun EA ve Omega Force arasındaki en büyük iş birliği olduğu söyleniyordu. Oyunun fragmanının bu söylentiyi doğrular nitelikte olduğunu görüyoruz. Wild Hearts tanıtım fragmanı Japon mimarisi ve mitolojisiyle dolu nefes kesici bir dünyayı bize sunuyor. Azuma adlı bu dünyada oyuncuları  sıra dışı yaratıklarla dolu yemyeşil bir atmosfer karşılıyor. Oyun Monster Hunter'a benzer bir stili üzerine yoğunlaşıyor. Ayrıca fragman oyuncuların maceraları boyunca savaşacakları bazı canavarları da bize sunuyor.

Wild Hearts tanıtım fragmanın odak noktası teknolojiye verilen önem olarak görülüyor. Odak noktasının teknoloji olarak görülmesinin sebebi ise oyuncuların elindeki silahlarını çeşitli teknolojiler ve parçalar ile geliştirebileceklerine olanak sağlanması olabilir. Oyuncuların savaşta  kullanabilecekleri diğer ögeler arasında, büyük düşmanların üzerinde gezinmek için helikopter benzeri bir pervane ve bir çekiç mancınık bulunuyor. Ayrıca oyun silahları çeşitli efektlerle yükseltme ve güzel bir görünüş sunuyor.  

Fragman, Koei Tecmo ve EA arasındaki iş birliğinin 17 Şubat 2023'te başlayacağını ve yeni nesil konsollara ve PC'ye özel olduğunu resmen doğruladı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2022 23:47
Olm böyle fantastik garip oyunları yaparken ne içip ne yiyonuz .Amacınız gayeniz ney
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2022 12:51
Affet abi bir firma daha bol tüfekli bombalı fps yapamadı
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 08:16
??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wild Hearts ilk oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir