Wild Hearts ilk fragmanı bu hafta geliyor resmi duyurusu yapıldı

Atıf Doğan Özcan 27.09.2022 - 14:54
Geçtiğimiz günlerde EA ve Koei Tecmo ortak yapıp oyunu olarak duyurulan yapım için resmi bir duyuru geldi. Wild Hearts ilk fragman bu hafta geliyor.

EA ve Koei Tecmo ortak yapımı olan ve oldukça iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan yapım için bir duyuru paylaşıld. Wild Hearts ilk fragman bu hafta geliyor. Oyuncular tarafından merakla beklenen fragman bir çok detayı da beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Wild Hearts fragmanı için geri sayım başladı

Geçtiğimiz ay içerisinde duyurusu yapılan ve Monster Hunter oyununa rakip olarak gösterilen EA ve Koei Tecmo ortak yapımı oyun için bazı gelişmeler yaşanmaya başlandı. “Bir sonraki harika av oyunu” olarak tanıtılan Wild Hearts, Dynasty Warriors geliştiricisi olan Omega Force tarafından geliştiriliyor. Oyun hakkında kısıtlı bir bilgi paylaşımı olduğu için net bir şeyler söylemek oldukça zor. O nedenle firmadan gelecek olan her haber altın değerinde sayılıyor.

Wild Hearts ilk fragman bu hafta geliyor resmi duyurusu yapıldı

Oyunun ilk tanıtım fragmanı 28 Eylül Çarşamba günü TSİ 17:00’da yayınlanacak ve böyle Wild Hearts hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip olacağız. Birkaç hafta önce Koei Tecmo Başkan Yardımcısı Yosuke Hayashi “EA Origin ile ortaklık kurmak ve çığır açan yeni oyunlar yapmak için harika bir geçmişe sahip ekiple çalışmaktan onur duyuyoruz” açıklaması yapmıştı.

Wild Hearts için alınan ufak söylentiler doğrultusunda, oyun Monster Hunter benzeri ve en büyük rakibi olacağı şeklinde. Ancak oyunda avcıların kullanılacakları teknoloji biraz daha gerçekçi olacak gibi görünüyor. Monster Hunter’da oyuncular kendilerinin birkaç katı büyüklüğünde kılıç, yay ve balta kullanıyordu. Wild Hearts ise bu konuda döneme has silahlarını kullanabilir.

Elbette bunları, paylaşılan birkaç konsept resminden çıkartmak oldukça zor. Ancak YouTube fragman görüntüsünde, yüzünde metalik bir büyüme ve turuncu ateşli gözleri olan bir kurt gösterildiğinden, Wild Hearts’da en azından fantezi unsurlarının olacağını biliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wild Hearts ilk fragmanı bu hafta geliyor resmi duyurusu yapıldı
İlginizi Çekebilir