© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
Konsolundan çok memnun olanlar için ilginç bir kuyruk acısı, kıskançlık..
yapıyo sonra diğerleri cevap yazıyo, bu şekilde saçmalamalar devam ediyo. yoksa salak olmayan kimse ciddi anlamda fanboyluk yapıp başkalarına hakaret etmez pc ci diye veya ps4 cü diye küçümsemez felan. ben de pc ciyim, ama neden ps4 cüyü küçümseyim fanboyluk yapayım burada, arasıra saçmalrım ama komiğime gidiyo, trollük yapıp biraz gülmek istiyorum o yüzden, yoksa ciddi bişey yok, bence insanların çoğu benim gibi trollüğüne saçmalıyo, bilmiyorum artık, hadi kalın sağlıcakla
Bu tip şeyleri yazanlar muhtemelen çocuktur gerçi de, eğer yetişkinler arasında da yazanlar varsa yazık. Keşke fizik olarak gelişirlerken beyinlerini es geçmeselerdi.