Merak edilen Wild West Online'ın geliştirici stüdyosu dağıldı!

Furkan Güler 26.10.2018 - 14:02
Kaçınılmaz son...

Daha henüz çıkmayan ve geliştirilme sürecinde olan Wild West Online, erken erişim sürecinde aradığını bulamadı. War Z gibi sansasyonel gibi yapımlarla oyun dünyasına giriş yapan Sergey Titov'un projesi olan Wild West Online, Free Reign Studios tarafından satın alındı. Wild West Online projesinin bir kısmını rafa kaldıran ekip, oyunu Frontier ve Magnificent 5 isimleri altında ikiye ayırdı.

Wild West Online'ın geliştirici stüdyosu dağıldı, oyun başka bir stüdyonun elinde

Frontier'a, Wild West Online içerisinde bulunan mekanikleri ekleyen geliştirici ekip, Wild West Online'ı satın alan kullanıcılara herhangi bir şey olmayacağının garantisini veriyor. Yani oyuna paran veren oyuncular arasındaysanız, korkacak bir şeyiniz yok çünkü Frontier oyununa düzgün bir şekilde ulaşacaksınız.

Diğer bir yandan Wild West Online'ın ikinci ayağı olan Magnificent 5 ise klasik Battle Royale oyunu olacak. Vahşi Batı temalı ilk Battle Royale oyunu olacağını tahmin ettiğimiz yapımın daha çok Fortnite'a benzeyeceği söyleniyor. Yapı inşa etme ve hızlı oynanışı olacağı söylenen Magnificant 5 ücretsiz olacak. Satış politikası anlamında Fortnite'ın yolunu izleyen Free Reign Games, bakalım ne kadar başarılı olacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wild West Online'ın geliştirici stüdyosu dağıldı!
İlginizi Çekebilir