Will Smith, eSpor organizasyonuna 46 milyon dolar yatırım yaptı

Ahmet Özçilingir 18.04.2019 - 11:54
Will Smith'ten eSpor hamlesi

Ünlü oyuncu Will Smith de eSpor'a yatırım yapan ünlü isimler arasında girdi. Will Smith, Basketbol kulübü Los Angeles Clippers hissedarlarından Dennis Wong ve ünlü Japon futbolcu Keisuke Honda ile birlikte LCK League of Legends ekibinin ve Overwatch League franchise Seoul Dynasty‘nin ana şirketi olan Gen.G'ye 46 milyon dolarlık fon sağladı.

Will Smith, eSpor organizasyonu Gen.G'ye 46 milyon dolar yatırım yaptı

Yayınlanan basın bültenine göre, Will Smith ve Keisuke Honda, GenG markasının büyümesine rehberlik etmek ve içerik sağlayıcılarına ve oyunculara yardım etmek için Gen.G'nin oyuncu yönetim danışmanı ve sağlık sorunları sebebiyle erken yaşta emekli olan, iki kez NBA Şampiyonu Miami Heat'in eski yıldız oyuncusu Chris Bosh'a katılacak. Will Smith de böylece eSpor'a yatırım yapan ünlü isimler arasında girmiş oldu.

2017'de kurulan Gen.G organizasyonu pek çok eSpor takımını içinde barındırıyor. Overwatch League team Seoul Dynasty ile birlikte, 8 farklı eSpor takımına da destek oluyor. Overwatch, League of Legends, PlayerUnknown's Battlegrounds, Clash Royale, Fortnite, Call of Duty, ve APEX Legends eSpor takımları bulunuyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2019 19:29
Ahahaha its rewind timeee
Kalan Karakter: 300 Gönder
Will Smith, eSpor organizasyonuna 46 milyon dolar yatırım yaptı
İlginizi Çekebilir