Willem Dafoe, Yeşil Cin olarak Spider-Man filminde yer alabilir

Ersin Kılıç 30.05.2021 - 14:15
2000'li yıllarda gösterime giren Örümcek Adam filmlerinde Yeşil Cin olarak karşımıza çıkan Willem Dafoe, Spider-Man: No Way Home filminde yer alacakmış!

Spider-Man: No Way Home filmi ile ilgili inanılmaz bir iddia ortaya atıldı ve ünlü oyuncu William Dafoe'nin Yeşil Cin (Green Goblin) olarak filmde yer alacağı belirtildi. 2000'li yıllarda yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan Örümcek Adam filmlerinde yeşil Cin karakteri ile harika bir performansa imza atan oyuncunun yeni filmde yer alacağı, üstelik filmdeki ana düşman olacağı belirtilmiş.

Willem Dafoe, Yeşil Cin olarak Spider-Man filminde yer alabilir

Collider sitesinden Jeff Sneider yaptığı bir haberde iddiasının sağlam kaynaklara dayandığını ve yeni örümcek Adam filminin beklenenden çok daha büyük bir film olacağını dile getirmiş. Sneider tarafından yapılan bu haber ile birlikte farklı kaynaklardan da oyuncunun Spider-Man: No Way Home filminde yer alacağına dair haberler geliyor. Sony ve Marvel'ın bunu gizli tutmaya çalıştığı ve filmdeki en büyük sürprizlerden biri olmasını istedikleri de belirtilmiş.

Açıkçası yeni Spider-Man filmi ile ilgili kafalar o kadar karışık ki olacağını bildiğimiz oyuncuların filmde yer alması bile büyük sürpriz olacaktır. Çünkü bazı kesinleşen oyuncular dışında filmde yer alacağına dair çok fazla ismin dedikodusu ile karşılaştık.

Willem Dafoe, Yeşil Cin olarak Spider-Man filminde yer alabilir

Spider-Man: No Way Home hakkında;

Spider-Man 3 filminde daha önce açıklandığı gibi multiverse yani çoklu evren hikayesine giriş yapılacak. Daha önce Örümcek Adam filmlerinde aynı karaktere hayat veren Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi isimlerin filmde yer alacağına dair önemli dedikodular çıkmış fakat Tom Holland bu durumu ağız ucuyla da olsa yalanlamıştı. Bu isimler dışında Jamie Fox (Shocker) ve Alfred Molina (Doctor Octopus) gibi oyuncuların filmde yer alacağı ise kesin olarak açıklanmıştı. Ayrıca Doctor Strange karakterine hayat veren Benedict Cumberbatch ile birlikte filmin Multiverse of Madness filmine bağlanması da bekleniyor. Spider-Man: No Way Home filminin bir değişiklik olmaz ise 17 Aralık 2021'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2021 23:54
Tobey ve garfield filmde olacak bence. Sürpriz kaçmasın dye söylemiyorlar. Böyle bi malzeme varken kullanmamaları büyük hata olur. Sırf bu nedenle bile milyonlarca kişi sinema salonlarına akın eder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 15:35
Adamlar çıkıp biz filmde yokuz dedi hala olacak diyonuz ya yuh. Ergenmisiniz nesiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 31.05.2021 13:05
Yine her şeyin spoilerını verdiler güya sürpriz olacaktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2021 14:58
Zamana bak daha dun gibi sinema da izlemistim ilk filmi
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 11:59
Sorma kanka yaşlanıyok, sene 2002 idi 12 yaşımdaydım :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Willem Dafoe, Yeşil Cin olarak Spider-Man filminde yer alabilir
İlginizi Çekebilir