WipeOut'un kuzeni Antigraviator, bize alışılmış bir deneyim sunacak

Mehmet Atilla Turan 11.12.2017 - 21:20
Sıfır yer çekimi teması halen popüler olmaya devam ediyor

Psygnosis'in 1990'ların ortasında Playstation ve Saturn için çıkardığı WipeOut, günümüzde halen çoğu fütüristik oyunun temeli olarak sayılıyor. Yakın zamanda Iceberg Entertainment tarafından yayınlanan fragman ile WipeOut'a çok benzeyen bir oyun olan Antigraviator'u tanıttı.

Çevrimiçi modlar ve kendine ait özel bir turnuva bile planlanma aşamasında

Sadece boş yarış ile eğlenilmeyeceğini anlayan Iceberg Interactive, yapımın daha hızlı ve heyecanlı olması için özel güçleri, silahları ve tuzakları pistin üzerinde bulunduracak. Bu sayede oyunun eğlenceli bir hal alması bekleniyor. Elbette hızlı yarışçıların sevdiği "Turbo-pad"ler ise Antigraviator'de bulunacak, aniden hızlanma ve yarışı bitirme şansınız, diğer WipeOut oyunlarında olduğu gibi burada da bulunacak. Bununla beraber WipeOut'tan farklı olarak sahip olduğunuz mekikleri modifiye edip güçlendirme şansınız bulunacak ve sadece sınıflarına göre yarış türü ortadan kalkmış olacak. 

Antigraviator'un çıkış zamanı 2018'in ikinci çeyreği olarak belirlendi. Sadece PS4 için değil, aynı zamanda PC ve Xbox One için de çıkarılması beklenen yapımın şimdiden dikkat çekeceği, yayınlanan fragmanından belli oluyor. Aşağıda ise fragmanı izleyebilirsiniz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2017 18:57
Tıpkısının aynısı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
WipeOut'un tarzında yeni bir yarış oyunu: Antigraviator
İlginizi Çekebilir