Witcher 2. sezon tarihi ve fragmanı yayımlandı

Eren Eroğlu 10.07.2021 - 00:00
Witcher 2. sezon yayın tarihi belli oldu. İlk olarak 20 Aralık 2019'da 1. sezonu yayımlanan dizinin 2. sezonu 17 Aralık 2021'de yayımlanacak.

Bugün yapılan WitcherCon etkinliğinde Witcher 2. sezon tarihi ve fragmanı yayımlanmış bulunuyor. İlk olarak 20 Aralık 2019'da yayımlanan dizi 1 sezon ve 8 bölümden oluşuyordu. 

Witcher 2. sezon tarihi ne zaman?

Bugün verilen bilgilere göre Witcher 2. sezon tarihi 17 Aralık 2021 olarak duyuruldu ve 8 bölümden oluşacak. Ayrıca verilen bilgiler bunlarla sınırlı değil. Dizi hakkında bölüm isimleri dahil bir sürü detay açıklandı.

Netflix ve CD Projekt Red'in iş birliği yapıp bizlere sunduğu WitcherCon'da Netflixin Witcher dizisi hakkında bir sürü detay verildi. Dizinin çıkış tarihi, fragmanı, bölüm isimleri, 2. sezonda yer alacak olan bir yaratığın tanıtımı ve dizi içinden görseller paylaşıldı. İlk olarak dizinin 2. sezonunda yer alacak bir yaratığın kısaca tanıtım videosu gösterildi. Gösterilen videoda yaratığın elinden başka bir şey gözükmese de bu bir Leşen'e benziyor diyebiliriz.

Witcher 2. sezon tarihi ve fragmanı yayımlandı

Ayrıca The Witcher Netflix dizinde Jaskier karakterini canlandıran Joey Batey ise karakterinin yeni tarzını bizler ile paylaştı. Jaskier yeni tarzı ile Dandelion olmaya biraz daha yaklaşmış diyebiliriz. Sadece o meşhur şapkasının yokluğu belli oluyor. Paylaşılan görsele bakılırsa Witcher dizisinin 2. sezonunda Jaskier'in şarkılarına doyacağımız bolca sahne olacak.

Onun dışında Lambert ve Cirilla'nın bir sahnesinin fotoğrafı paylaşıldı. Lambert karakterini canlandıracak ünlü oyuncu Paul Bullion diziye 2. sezon katılacak isimlerden bir tanesi. Witcher 2. sezon tarihinin 17 Aralık 2021 olduğunu hatırlatmakta fayda var. Dizinin 2. sezonu 8 bölümden oluşacak.

Witcher 2. sezon tarihi ve fragmanı yayımlandı

Son olarak dizinin bölümlerinin isimleri belli olmuş durumda. Bölüm isimlerine göz atacak olur isek; 

Witcher 2.sezon bölüm isimleri

  • A Grain Of Truth
  • Kaer Morhen
  • What is Lost
  • Redanian Intelligence
  • Turn Your Back
  • Dead Friend
  • Voleth Meir
  • Son bölüm ismi gizli tutuldu

Ayrıca WitcherCon'da dizi hakkında bolca bilgi verildi. Oyuncular ile röportajlar yapıldı ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. CD Projekt ve Netflix'in ortak olarak düzenlediği bu WitcherCon etkinliği 2 saatten uzun bir süre boyunca devam etti ve etkinliğin sonunda Witcher dizisinin 2. sezon fragmanı yayımlandı. Fragmanda bolca Kaer Morhen'i görüyoruz. Kaer Morhen tasarımında evrenin hikayesine sadık kalınmış ve oldukça güzel gözüküyor diyebiliriz. Witcher dizisinin 2. sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Witcher 2.sezon fragmanı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2021 19:57
yenneffer gene tüm cirkinligiyle devam ediyor. ne kadar da iğrenç oyuncu seçimleri böyle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2021 11:46
Ilki inanilmaz kotuydu oyle boyle degil Henry cavil icin ileriye sara sara bitirmistim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2021 11:04
Aynı hikayeyi tekrar tekrar görmek sıktı artık yeni oyun yapsalar daha iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher 2. sezon tarihi ve fragmanı yayımlandı
İlginizi Çekebilir