Ücretsiz WitcherCon hediyelerinizi almayı unutmayın

Eren Eroğlu 9.07.2021 - 00:41
CD Projekt Red, 9 Temmuz WitcherCon etkinliği için ücretsiz WitcherCon hediye paketi ve daha fazlasını hazırlamış görünüyor.

CD Projekt Red ekibi, 9 Temmuz'da başlayacak olan WitcherCon etkinliği için ücretsiz WitcherCon hediye paketi hazırlamış bulunuyor. Dijital içerikler içeren hediye paketinizi WitcherCon'un ilk gününden (9 Temmuz 20.00) itibaren GOG hesabınız ile almak için 72 saatiniz olacak. Ücretsiz WitcherCon hediye paketi; 2 adet dijital Witcher kitabı, canlı Witcher 3 konseri videosu ve 4 adet Gwent kartı içeriyor. Bu ücretsiz WitcherCon paketi dışında CD Projekt Red, WitcherCon etkinliği için başka sürprizler de hazırlamış.

Ücretsiz WitcherCon hediye paketi içeriği

CD Projekt Red'in WitcherCon için hazırladığı hediye paketinin içeriğini ve WitcherCon etkinliği için hazırladığı diğer sürprizleri kısaca inceleyelim. 9 Temmuz saat 20.00'da WitcherCon etkinliği başladığında aşağıda gördüğünüz hediye paketini buraya tıklayarak açacağınız bağlantıdan tamamen ücretsiz bir şekilde alabileceksiniz.

WitcherCon hediye paketi sırasıyla Witcher canlı konser videosunu, Witcher Evreni kitabını, The Witcher: Tilki Çocuklar çizgi romanını ve The Witcher evreninin kart oyunu olan Gwent: The Witcher Card Game için Sunset Wanderers, Yennefer of Vengerberg, Ciri ve Vesemir: Mentor kartlarını içeriyor.

Elektronik kitap olarak verilecek olan Witcher Evreni ve The Witcher: Tilki Çocuklar çizgi romanından kısaca bahsedecek olur isek; Witcher Evreni kitabı, Witcher dünyasını, karakterlerini, atmosferini, canavarlarını ve hikayelerini anlatan bir kitap. Genel olarak Witcher evreninden bilgiler vermeyi hedeflemiş ve oldukça başarılı bir kitap olmuş diyebiliriz. The Witcher: Tilki Çocuklar çizgi romanı ise, daha önce herhangi bir Witcher oyununda görmediğimiz veya kitabında okumadığımız bambaşka bir hikaye içeriyor. Çizgi romanı okurken gerçekten o anı yaşatmayı başarıyor ve sürükleyiciliği ile okuyucuya kendisini sevdiriyor. Bu kitapların fiziksel kopyaları her ne kadar Türkçe bir şekilde Türkiye'de satılsa da, 9 Temmuz'da WitcherCon'da verilecek olan bu ücretsiz paketteki dijital kitaplar sadece İngilizce dil desteği ile verilecek.

WitcherCon Twitch ifade paketi

Ücretsiz WitcherCon hediyelerinizi almayı unutmayın

Ayrıca WitcherCon etkinliği sırasında Twitch puanlarınız ile resmi CD Projekt Red Twitch kanalında kullanılmak üzere özel WitcherCon Twitch ifadeleri de alabilecek ve kullanabileceksiniz. Bu ifadeleri beğendiyseniz WitcherCon'u resmi CD Projekt Red Twitch kanalından takip etmek isteyebilirsiniz.

WitcherCon Gwent Festivali

Son olarak, bugünden itibaren başlayan WitcherCon Gwent Festivali'ne katılarak ve verilen görevleri tamamlayarak toplamda 3 adet coin, border, title, 6 adet keg, premium keg, 18 adet reward point, 750 scrap ve 350 ore kazanabilirsiniz. WitcherCon Gwent Festivali ise 22 Temmuz'da sona erecek.

Ücretsiz WitcherCon hediyelerinizi almayı unutmayın

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 9.07.2021 02:55
Kitabın dilini seçebiliyoz mu?
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2021 13:08
Güzel soru, kitap için ilgi olurdu ama dil desteği yoksa almak isteyen çok az olacaktır...
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2021 10:11
Maalesef hayır, sadece İngilizce var fakat fiziksel olarak internetten satın alabilirsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 9.07.2021 02:54
Kitabın dilini seçebiliyoz mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ücretsiz WitcherCon hediyelerinizi almayı unutmayın
İlginizi Çekebilir