Witcher anime filmi Nightmare of the Wolf, Netflix'te yayımlandı

Eren Eroğlu 23.08.2021 - 14:43
Witcher evreninde geçen bir Witcher anime filmi olan The Witcher: Nightmare of the Wolf, Netflix'de yayımlanmış bulunuyor.

Düzenlenmiş olan ilk WitcherCon etkinliğinde yeni bir  fragman ve çıkış tarihini gördüğümüz The Witcher: Nightmare of the Wolf, bugün saat 10.00 itibariyle Netflix'te yayımlandı. Vesemir'in hayat hikayesini anlatan Witcher anime filmi, 1 saat 23 dakika uzunluğunda. Witcher hayranlarının oldukça severek izleyeceği anime filmi, Witcherların hayatta kalmak için verdikleri mücadeleyi ve Witcher nefretini konu alıyor. Ayrıca, yazımızın ilerleyen kısımlarının film hakkında çeşitli spoilerlardan bahsedilebileceğinin de uyarısını yapalım.

Witcher anime filmi Nightmare of the Wolf, Netflix'te yayımlandı

Eğer daha önce hiç anime veya anime filmi izlememiş olsanız bile oldukça sevebileceğiniz filmde, Vesemir'in çocukluğunu ve gençliğini görüyoruz. Netflix tarafı bu filmi yaparken Witcher evreninde küçük değişiklikler yapmış ve olaya kendi yorumlarını katmış olsalar da, bu tarz Witcher içeriklerinin çoğaldığını görmek gerçekten oldukça sevindirici.

Witcher anime filmi Nightmare of the Wolf, Netflix'te yayımlandı

Witcher anime filminde, Vesemir'in ilk tanıştığı Witcher ve onun bir Witcher olmasını sağlayan kişi olan Deglan'ı görürken, çocukların bir Witcher'a dönüştürülme sürecinin zorluklarını ve acımasızlığını izliyoruz. Ayrıca evrenin hikâyesinde yer alan, bazı büyücü ve din adamlarının örgütlenip çeşitli kitaplar, bildiriler ve sokakta yapılan konuşmalarla, cahil halkı kandırdıklarını ve Witcherlara karşı örgütledikleri kısımların bir kısmı da filmde yer veriliyor. Witcher evreninin en merak edilen hikâyelerinden bir tanesini konu alan anime filmini, bugünden itibaren Netflix ile izleyebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2021 16:34
O iğrenç diziden sonra öyle iyi geldi öyle iyi tatmin ettiki anlatamam. Çok beğendim abi. Animelerden nefret ederim bu arada ama bu normal parlak popolu oğlanların havalı pozlar verip, abartı sahnelerle milleti tokat manyağı yaptığı animeler gibi değildi. Alakası yoktu. Invincible gibiydi bir nevi
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 15:48
22:10 , hayal kirikligina ugrayanlar sadece oyunu oynamis olanlar. Haksiz degiller bence ama kitabi okuyanlar begenmistir diziyi. Yani bir basyapit degil ama bence iyiydi, skilmadan tum sezonu 2 gunde bitirdim.
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2021 22:10
dizi kendi acısından cok başarlıydı belki mükemmel degildi ama güzeldi atmosveri verdi ve bir sonraki adımlar icin yol actı bu bile bir başarı ..animeye gelince kesinilkle sana katılıyorum dogru tespit
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2021 22:20
Bayağı iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher anime filmi Nightmare of the Wolf, Netflix'te yayımlandı
İlginizi Çekebilir