Witcher Dizisinin Devamı Liam Hemsworth'e Bağlı

Tunay Şahin 25.03.2024 - 11:04
Başrolde Liam Hemsworth'un yer alacağı Witcher dizisi, dördüncü sezonla önemli bir dönemeçte. Hemsworth'un performansından beklentiler yüksek.

Netflix'in sevilen dizisi The Witcher, Liam Hemsworth'un başrolü üstlenmesiyle dördüncü sezonuna hazırlanırken cesur bir kararın da altını çiziyor. Bu yenilik, serinin beklenen tatmin edici sonuçlara ulaşmasında önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

The Witcher'ın Yeni Yüzü: Liam Hemsworth ile Diziye Taze Bir Soluk Olacak Mı?

Henry Cavill'in Geralt rolündeki başarısını Liam Hemsworth ve Ciri karakterini canlandıran Freya Allan ile birlikte yeni bir boyuta taşıyor. Hemsworth'un Rivialı Geralt olarak ilk kez sahneye çıkışı, dizinin en çok izlenenler arasındaki yerini korurken aynı zamanda tartışmalara da neden olan yapımcı kararlarından biri oldu. Andrzej Sapkowski'nin eserlerinden uyarlanan The Witcher, bazı radikal değişikliklerle hem eski hem de yeni izleyicilerin tepkisini çekti.

The Witcher'ın Yeni Yüzü: Liam Hemsworth ile Diziye Taze Bir Soluk Olacak Mı?

Üçüncü sezon, özellikle Eskel (Basil Eidenbenz) ve Yennefer (Anya Chalotra) karakterlerine yönelik eleştirileri dikkate alarak, kaynak materyale olan sadakatini artırarak pek çok sorunu çözdü. Fakat Henry Cavill'in ayrılışı sonrası dizinin izlenme sayılarında düşüşe geçmesi ve dördüncü sezon için yeni Geralt'ın, Liam Hemsworth'un performansının nasıl karşılanacağına dair belirsizliklerle dolu bir döneme işaret ediyor.

Hemsworth'un diziye katılımı ve Geralt karakterinin fiziksel görünümündeki değişiklikler, hepimiz için merak konusu. Yine de, Hemsworth'un Geralt kıyafetiyle ilk görüntüleri ve beşinci sezonun geliştirilme aşamasına dair haberler, The Witcher'ın geleceğine yönelik umutları canlı tutuyor.

The Witcher'ın dördüncü sezonunun çekimlerinin 2024 Mart'ında başlaması planlanıyor. Eğer Hemsworth'un Geralt'ı izleyiciler tarafından beğenilirse, serinin geleceği için de cevabımızı hızlıca almış olacağız.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 12:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 08:33
Chris pahalı geldi tabi ucuz kardeşe yönelmişler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2024 13:53
Abi bu adamlar koca cast içinde tek adamı düzgün yapmışlardı onuda bozdular gebereceğim gülmekten, yennefer ciri triss oyunda enfesti dizide rezalet, Buffy wampire slayers dizisinin sonunda çizgi romana dönüp eski iki sevgililerinin birbirine aşık gay olarak gelişimi bu kadar dumur etmişti en son ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2024 09:31
ya abicim geralt'ı mads mikkelsen oynicaktı bizde keyiften dört köşe olacaktık , sen önce kaslı superman'i getir sonra gitsin gerine thor'un kardeşini getir kim yapıyo baba bu cast seçimlerini adını verin bana
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2024 07:30
Nokta atışı tespit
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2024 19:35
Kesinlikle mads mikkelsen olmalıydı.
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2024 14:25
Aynen öyle. Henry iyiydi de geri kalan tırttı bi de o durum var (Ciri dışında gibi gibi))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher Dizisinin Devamı Liam Hemsworth'e Bağlı
İlginizi Çekebilir