Oyun dünyasının ünlü karakteri Rivialı Geralt yeniden ava çıktı!

Furkan Güler 11.12.2018 - 03:41
En azından bir kısmı.

The Witcher oyun üçlemesi sayesinde kendine büyük bir hayra kitlesi oluşturan Geralt, video oyun dünyasının en sevilen karakterlerinden bir tanesi haline geldi. Özellikle üçüncü oyunundan sonra yaptığı sükse ile milyonlara hitap eden Geralt, Witcher dünyasından çıkıp ilk olarak Soul Calibur 6'ya konuk dövüşçü olarak gelmişti. Şimdi ise Rivialı Geralt, Monster Hunter World oyununa ekleniyor. Oyunun Iceborne isimli ek paketi sayesinde The Witcher 3 ve Monster Hunter World'ü birleştiren Capcom, Monster Hunter tutkunlarını bir kez daha ekran başına kitleyecek. Ancak Geralt'ın, Capcom tarafından dağıtılan oyunlara eklenmesinden rahatsız olan bir başka oyuncu grubu daha var. Oyuncular, Capcom'un sırf oyunlarını satmak için Geralt'ı kullandığını ve bunun da The Witcher serisinin prestijine zarar verdiğini düşünüyorlar.

Witcher 3 ve Monster Hunter World birleşti!

2019 yılının sonbahar aylarında piyasada olan Iceborne ek paketi, yeni canavarlar, yeni görevler, yeni lokasyonlar ekleyip Monster Hunter World'ün hikayesini devam ettirecek. Tam olarak 10 milyon kopya satmayı başarabilen Monster Hunter World, bu senenin en iyi rol yapma oyunu seçildi. Capcom'un en büyük markalarından bir tanesi olan seri, bakalım bir sonraki oyununda bizlere neler sunacak hep beraber göreceğiz?

Diğer bir yandan Geralt'ın oyunda nasıl bir rolde bulunacağı merak konusu oldu. Bakalım ünlü karakter, bize oyunda nasıl yol gösterecek? Peki siz de bu şekilde mi düşünüyorsunuz? Geralt'ın, Capcom oyunlarına eklenmesi sizi rahatsız ediyor mu?

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2018 11:02
iyce geralt ı atatürk ettiler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2018 18:06
Ataları ya Gerald ondandır.
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2018 19:26
00:50 ya bi yürüyesene sen.ne muhalefetinsin benim yorumuma ? Ben kendimle özdeşleştirmeyi bırak,taptığım karakterlerin bile en absürd işlerde kullanılmasını bile anlayışla karşılıyorum..Kusura bakmada Baba parasıyla konsol alıp obezite olana kadar başından kalkmayan Boray'ın derin bağlarını s.....
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2018 00:50
Haberlerin çoğunluğu oyun olan bir siteye takılıyorsun ve oluşturulmuş Geralt karakterini seven hatta bazı özelliklerini kendiyle özdeşleştiren kitleye laf atıyorsun. Öyleyse buradaki işin nedir? Sizleri üçüncü sayfa haberlerine doğru uğurlayalım lütfen.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenixboy
Phoenixboy 12.12.2018 03:53
The Witcher hayranıyım ve MHW X Witcher 3 crossover durumundan memnunum. Capcom, Final Fantasy 14 X MHW crossover gibi bu crossover'da Garelt'ın orjinal karakterine bağlı kalacağından eminim. Bu arada oyun sattırmak için eklemişler diyorlar da...sanki MHW 'nin buna ihtiyacı varmışta..Piyasaya çıktığı an yılın en hızlı ve çok satan oyunlarından biri olmakla beraber. MHW, yılın RPG oyunu olarak seçildi. Çünkü zevkli, kaliteli bir oyun. MHW'nin şimdiye kadar yayınladığı tüm 'dlc event' paketleri bedavaydı ve eklentilerle oyunu boş bırakmadılar. Oyuna böyle sağlam crossoverlar eklemeleri bence artı birşey..diğer oyun şirketleri Capcom'u örnek almaları lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2018 21:22
Oynamayıverirsin kardeşim sanane prestijden. Şahsen ben de ps1 zamanından beri(o zamanın ruhu oydu) uzak doğu yapımı oyunların mekaniklerini sevmiyorum. Ama banane yani, isterlerse Polat Alemdar'ı eklesinler. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2018 17:24
Geralt'ın ekmeğini yemeyi bıraksınlar artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher hayranları Geralt'ın başka oyunlara eklenmesinden rahatsız
İlginizi Çekebilir