WitcherCon için geri sayım başladı

Murathan Özlü 7.07.2021 - 11:43
Witcher oyunlarının ve Witcher dizisinin bir araya geleceği dijital etkinlik WitcherCon, 9 Temmuz-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

CD Project Red ve Netflix ortaklığı gerçekleştirilecek WitcherCon bu hafta sonu başlayacak. Yeni bir Witcher oyunun duyurulmayacağının onaylandığı etkinlikte Witcher serisinin oyunları ile dizisi, yapımcıların söylediğine göre bir araya gelecekler.

Hafta sonu düzenlenecek Witcher Con için geri sayım başladı

CDPR'ın Twitch ve Youtube kanalları ile Netflix üzerindene yayınlanacak olan etkinlik 2 gün (9-10 Temmuz) sürecek. Etkinlite, Witcher oyunlarının yapım sürecine dair bilgiler, özel sahne arkası görüntüler ve bir animasyon filmi gibi özel içerikler olacak. Witcher oyunları ile dizisizin arkasındaki ekipler ile fanlar doğrudan iletişim kurabilecekler. Etkinlikte, diziye dair yeni haberler ve Witcher markası hakkında " daha önce açıklanmayan" bilgilerin açıklanacağı vaad ediliyor.

WitcherCon için geri sayım başladı

WitcherCon sırasında, Witcher evreininin ilhamını aldığı efsane/mitolojiler, serinin hikayesi, Witcher dünyasının efsanelerini ve canavarları da derinlemesine işlenecek. Etkinliğin ilk günü olan 9 Temmuz'da, Witcher dizisinde Ciri ve Yennefer'i oynayan aktörler ( Freya Allan ve Anya Chalatra) den dizinin gelecek sezonuna dair tüyolar alabilirsiniz. Serinin en önemli parçalarından Kaer Morhen'in geçmişi ve Witcher evrenindeki yeri de etkinlikte ele alınacak olan konulardan. WitcherCon, 9 Temmuz da Türkiye saati ile 20.00'da başlayacak. Etkinliğin ikinci günü olan 10 Temmuzda ise, Türkiye saati ile saat 04.00'te başlayacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
WitcherCon için geri sayım başladı
İlginizi Çekebilir