Witchfire Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 20.09.2023 - 23:06
Witchfire" Oyunu: Karanlık fantezinin derinliklerine dalacağımız yeni gözde nişancı oyunumuz olmaya aday yapımlardan biri.

Son günlerin en çok konuşulan oyun stüdyolarından The Astronauts, beklenen oyunları "Witchfire" için resmi bir oynanış tanıtım fragmanı yayınladı. Bu fragman, oyunun oynanış dinamiklerini, özelliklerini ve hikayesini merak edenler için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Witchfire Oynanış Fragmanı Yayınlandı

"Witchfire", Unreal Engine 4 ile desteklenen, karanlık bir atmosfere sahip fantezi roguelite nişancı oyunu olarak dikkat çekiyor. Bu motor, oyunun grafiklerini üst düzeyde tutarken, oyunun sunduğu sürükleyici deneyimi de en üst noktaya taşıyor. Aynı zamanda, oyunun fotogrametri teknolojisini kullanarak gerçekçilik anlamında sıra dışı bir deneyim sunması bekleniyor. Bu da, oyuncunun oyun dünyasına daha derin bir bağlantı kurmasına olanak tanıyacak. Ayrıca, Witchfire'ın Erken Erişim lansmanında NVIDIA DLSS 3 teknolojisini destekliyor olması, görsel deneyimi daha da zenginleştirecek bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

The Astronauts ekibi, oyunun roguelit kategorisinde olmasına rağmen, genelde bu tür oyunlardan hoşlanmayan kişilere bile hitap edecek bir yapıda olduğunu vurguluyor. Bu da demek oluyor ki Witchfire, klasik roguelit oyunlarından sıkılmış veya bu türe karşı bir ön yargıya sahip olan oyuncular için bile yeni bir deneyim sunabilir. Oyunun zorluk derecesi yüksek olmasına rağmen, oyuncuya sunduğu tatmin edici deneyim ve zafere giden birden fazla yol seçeneği ile her seviyede oyuncuya hitap ediyor olması büyük bir avantaj.

Oyunun hikayesine gelirsek; en iyi Vatikan büyücüleri tarafından hazırlanmış olan güçlü büyüler ve etkileyici ateşli silahlarla donatılmış bir karakteri yönetiyoruz. Ana görevimiz, Karadeniz bölgesindeki kötü şöhretli bir cadıyı bulmak. Ancak bu yolculuk kolay olmayacak. Cadının koruması altındaki hayalet orduyu yok etmemiz gerekiyor. Oyunun finalinde ise, savaşın gidişatını değiştirebilecek, değeri paha biçilemez bir eseri geri almak için mücadele ediyoruz.

"Witchfire", sadece nişancı oyunu tutkunları için değil, aynı zamanda farklı bir hikaye ve oyun deneyimi arayanlar için de kaçırılmaması gereken bir oyun olarak gözüküyor. The Astronauts'un bu yeni oyunu, karanlık fantezi dünyasının derinliklerine dalmanızı ve sizi tamamen farklı bir evrene sürüklemenizi vaat ediyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 02:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2023 13:50
2000 lerde olsa burun kıvıracağım oyuna günümüzde çıksada oynasam diyorum. fps türünün geldiği nokta içler acısı bir hal almaya başladı artık
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2023 19:19
Övüyor musun, yeriyor musun anlamadım? Nasıl bir cümle bu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2023 16:26
Doom serisi gibi birsey mi olucak bu acaba ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witchfire Oynanış Fragmanı
İlginizi Çekebilir