Wolfcity Ankara Turnuvası’nda şampiyon COLLECTORS takımı oldu

Ersin Kılıç 14.11.2018 - 10:34
Başkentte Wolfteam takımlarının şampiyonluk mücadelesi

Netmarble Türkiye, Wolfteam için, Türkiye’nin 8 farklı ilinde düzenlediği Asus Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamındaki Wolfcity Turnuvası 3’üncü ayağını 11 Kasım 2018, Pazar günü Ankara’da gerçekleştirdi. Angel Cafe’de düzenlenen turnuvaya 15 takım, 75 oyuncu katıldı. Çekişmeli maçların izleyicilere heyecan yaşattığı turnuvada COLLECTORS takımı rakiplerinin arasından sıyrılarak şampiyonluğu elde etti. COLLECTORS takımı aynı zamanda bu sezon Bursa’da düzenlenen Wolfcity turnuvasında da şampiyon olmuştu.

Turnuvalar 8 şehirde düzenleniyor

Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Bursa ve Ankara olmak üzere 8 şehirde Asus Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor.

Büyük Final’in yolu Wolfcity Turnuvasından geçiyor

Ankara’da düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. 2018 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfcity Ankara Turnuvası’nda şampiyon COLLECTORS takımı oldu
İlginizi Çekebilir