Wolfcity Gaziantep Turnuvası’nda şampiyon JesterOf takımı oldu

Ersin Kılıç 4.06.2018 - 13:48
Gaziantepli Wolfteam takımları şampiyonluk için mücadele etti

Geride bıraktığımız haftasonu Wolfteam'in Asus Wolfteam Türkiye Kupası 2018 turnuvasının Gaziantep ayağı gerçekleşti. Bizim de yerinde takip ettiğimiz ve büyük bir kalabalığın izlediği Gaziantep ayağının kazananı ise JesterOf takımı oldu. Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktaracağız. Konu ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde;

Gaziantep Turnuvası’nda şampiyon JesterOf oldu

Wolfteam’in ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının 4’üncü ayağı Gaziantep’te gerçekleşti.

3 Haziran 2018 tarihinde düzenlenen Wolfcity Turnuvası’nın 4’üncü ayağında takımlar İstanbul’da yapılacak finale hak kazanmak için mücadele etti. Büyük mücadelenin sonunda şampiyonluğu kazanan JesterOf takımı oldu.

Netmarble Türkiye,  Wolfteam için Türkiye’nin 8 farklı ilinde düzenlediği Wolfcity Turnuvası’nın 4’üncü ayağını 3 Haziran 2018 tarihinde Gaziantep’te gerçekleştirdi. Arena Internet Cafe’de düzenlenen Wolfcity Gaziantep Turnuvası’na yoğun katılım gerçekleşti. Çekişmeli maçların izleyicilere heyecan yaşattığı turnuvada JesterOf takımı güçlü rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Turnuvalar 8 şehirde düzenleniyor

Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Bursa ve Antalya olmak üzere 8 şehirde ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor.

Gaziantep’te düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. 2018 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfcity Gaziantep Turnuvası’nda şampiyon JesterOf takımı oldu
İlginizi Çekebilir