Wolfenstein II'den sürpriz yeni platfrom

Hakan Hervenik 14.09.2017 - 10:35
Bethesda'dan sürpriz yeni açıklama geldi.

Önümüzdeki ay çıkışını yapması beklenen Wolfenstein II: The New Colossus, Bethesda'nın yaptığı duyuru ile yeni bir platforma geleceğini duyurdu. Dün akşam gerçekleşen Nintendo Direct'de sahne alan Bethesda, Wolfenstein II: The New Colossus ve DOOM'un Nintendo Switch'e geleceğini duyurdu.

Wolfenstein II Nintendo Switch'e geliyor

İlk olarak 2016'da DOOM'un hybrid konsollara geleceği duyurulmuştu. Yüksek tempolu FPS oyununu şimdi elimizde de oynayabileceğiz. Nintendo Direct'de sahne alan Bethesda, aynı zamanda DOOM için bir oynanış videosu yayınladı. Serinin hayranlarının aşina olduğu bir şekilde başlayan oynanış videosu, sonrasında kendini hızlı ve eğlenceli DOOM atmosferine bırakıyor.

Bir sonraki sürpriz ise Wolfenstein II: The New Colossus'un Nintendo Switch'e geliyor olması oldu. Herhangi bir oynanış videosu gösterilmemiş olsa da oyunun 2018'de konsola çıkış yapacağı belirtildi. Wolfenstein II: The New Colossus, 27 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye çıkış yapacak. DOOM ise PlayStation 4, Xbox One ve PC'de geçtiğimiz yıl çıkışını yapmıştı. DOOM ve Wolfenstein ile Bethesda, Switch'e üçüncü oyununu getirmiş oldu. Bakalım stüdyo Switch ile gelecekte nasıl planlar düşünüyor.

Yayınlanan DOOM Nintendo Switch oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfenstein II'den sürpriz yeni platfrom
İlginizi Çekebilir