Wolfenstein II'nin Switch'de ne kadar yer kaplayacağı belli oldu

Nagihan Selin İnce 24.04.2018 - 21:39
Wolfenstein II için ne kadar boş alana ihtiyacınız var?

Bugün, daha erken saatlerde Bethesda tarafından Wolfenstein II'nin ne zaman Nintendo Switch kütüphanesine ekleneceğinin duyurusu yapılmıştı. Wolfenstein II, Nintendo Switch üzerinde 29 Haziran 2018'de piyasaya sürülecek.

Wolfenstein II: The New Colossus için Nintendo Switch'de ne kadar yer açmalısınız?

PC, PS4 ve Xbox One platformları için halihazırda piyasada olan Wolfenstein II'nin Nintendo Switch üzerinde nasıl çalışacağı henüz tam olarak bilinmiyor. Daha önce aynı platformlar için yayınlanmış olan Doom oyununu başarılı bir şekilde Nintendo Switch'e entegre eden Bethesda'nın bu oyun için de oyunculara en iyisini sunmaya çalıştığını söyleyebiliriz.

Oyunun eShop'a eklenmesinin ardından indirebilmek için ne kadar boş alana sahip olmanız gerektiği de ortaya çıktı.  Wolfenstein II'yi Nintendo Switch üzerinde oynamak istiyorsanız şimdilik  13.7 GB boş alana ihtiyacınız var gibi duruyor. 

Aynı firma daha önce Doom'da başarılı bir iş ortaya çıkardığı için Wolfenstein II'nin de aynı başarıyı elde edeceğini düşünebiliriz. Avrupa'da yaşayanlar için oyun bugünden itibaren ön indirmeye de açıldı. Sonucun ne olduğunu görmek için ise 29 Haziran 2018'de herkes için Nintendo Switch'de oynamayı beklemek zorundayız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfenstein II'nin Switch'de ne kadar yer kaplayacağı belli oldu
İlginizi Çekebilir