Wolfenstein Youngblood'un harita tasarımı Dishonored'a benzeyecek

Ahmet Özçilingir 13.05.2019 - 11:53
Wolfenstein: Youngblood'dan yeni detaylar

Wolfenstein: Youngblood'da biraz daha farklı bir Wolfenstein deneyimi bizi bekliyor. Seride bir ilk olarak co - op oynanış mekanikleri ile karşımıza çıkacak olan Wolfenstein: Youngblood'un harita tasarımında da yenilikler bizi bekliyor. 

Wolfenstein: Youngblood'un harita tasarımı Dishonored'a benzeyecek

Geçtiğimiz yıl E3 2019'da duyurulan Wolfenstein: Youngblood'dan yeni bilgiler geldi. Yeni Wolfenstein oyununun en büyük yeniliği oyunun ortaklaşa oynanabiliyor oluşu. Oyunda Jess ve Soph aldı iki kadın karakterden birini kontrol edebileceğiz. Blazkowich'in ikiz kızları olan Jess ve Soph, bir anda ortadan kaybolan babalarına ne olduğunu öğrenmek için 1980'lerin Nazi işgali altındaki Amerika'sında yola koyulurlar. 

Wolfenstein: Youngblood'da daha çok Dishonored oyunlarında karşımıza çıkan açık dünya harita tasarımına benzer bir oyun alanı ile karşılaşacağız. Örneğin bir binaya ya da bölgeye girişin farklı yolları olacak. Aslında bu serinin önceki oyunlarında da yavaş yavaş Wolfenstein serisinde karşımıza çıkan bir harita yapısıydı. Ancak Wolfenstein: Youngblood ile birlikte oyunun haritası biraz daha katmanlı hale gelecek ve savaş senaryoları da daha farklı olacak. Wolfenstein: Youngblood, 26 Temmuz'da PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfenstein Youngblood'un harita tasarımı Dishonored'a benzeyecek
İlginizi Çekebilir