Wolfteam Süper Kupa şampiyonu 1907 Fenerbahçe oldu

Ersin Kılıç 4.08.2017 - 13:15
1907 Fenerbahçe ile Galakticos takımlarını karşı karşıya getiren maçın galibi ve 10 bin TL’lik ödülün sahibi 1907 Fenerbahçe takımı oldu
Futbolda Şampiyonlar Ligi Kupası ve Avrupa Ligi Kupası kazanan iki takımı karşı karşıya getiren Süper Kupa uygulamasını Espor alanına taşıyan ve dünyada çeşitli isimlerle anılan şampiyon takımların maçı tüm dünyada büyük ilgi görüyor.

İlk Süper Kupa sahibini buldu

İlk örneğinin Astralis ile Virtus.Pro ile oynanan maçta görüldüğü ve Clash for Cash olarak anılan mücadelenin bir benzerini Türkiye’de Wolfteam için Netmarble Türkiye düzenledi. Yıkım Modu yani Espor maçları için özel tasarlanan Gaziantep Haritası, Süper Kupa karşılaşmasında ilk kez oynandı.

Wolfteam Süper Kupa şampiyonu 1907 Fenerbahçe oldu
Canlı yayını 100 bin kişi izledi

Netmarble EMEA Pazarlama ve Mobil Dirketörü Aras Şenyüz, Netmarble Türkiye’nin geçtiğimiz iki yıldır e-spor alanına önemli yatırımlar yaptığını, pek çok ilki gerçekleştirmek üzere yeni projeleri hayata geçirmek için hazırlandıklarını hatırlattı. Wolfteam Düello: Zirve adı verilen maç için Wolfteam Yıldızlar Ligi 1. Sezonunun şampiyon takımı Galakticos ile Türkiye’nin en popüler Wolfteam oyuncusu Furkan “BLoodRappeR” Çinici’nin kaptanlığını yaptığı 1907 Fenerbahçe takımlarının karşılaştığı belirten Şenyüz şöyle devam etti:

“Maç gerçekten de tahmin ettiğimiz gibi büyük bir heyecan fırtınasına sahne oldu. Kıran kırana geçen karşılaşmada ekran başında Twitch platformun üzerinden maçı canlı izleyen yaklaşık 100 bin kişi de büyük bir heyecan yaşadı. Tüm maçların 9-8 bitmesi bu maçı Wolfteam tarihinin en heyecanlı maçı yapmaya yetti. Bu maçların dünyadaki örneklerine baktığımızda hem takımlardan hem de izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Benzer organizasyonları düzenli olarak her yıl gerçekleştirerek dünyadaki örnekleri gibi tüm yıl boyunca beklenecek bir maç haline getirmeyi hedefliyoruz.”

Basın Bülteni

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 18:46
Futbol hariç (ana sporu bu tabii) her yerde şampiyon fener :) Buva biv çözüm buvmak gevekk! :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 02:58
Her zaman her yerde olduğu gibi Atatürkün kulübü yine zirvede... Teşekkürler...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 01:36
100bin kişinin izlediği etkinlik için fbnin kazandığı paraya bakın: "10bin TL" zağ :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2017 15:03
Yahu bir spor klübü her girdiği alan da başarılı mı olur? Büyüksün Fenerbahçe!
Spider_hip
Spider_hip 4.08.2017 18:24
Ha bakmayın baskette falan da nasıl başarılı olduk, yine parayı basarak. Tabi Avrupa basketi futboldan daha ucuz. Ona paramız yetti bastık, süper karşılığını aldık. Ama futbolda öyle basacak para yok. Bassanda rekabet edemezsin çünkü marka değeri gerekir. Mesela 20-24 yaşındaki bir yıldıza sen 40 teklif edersin, barcelona 20 teklif eder, çocuk barcelonaya gider sene gelmez. Çünkü hırsı vardır, arzusu vardır. Ancak 30 unda, hırsını kaybetmiş adama 2 katını teklif edersen o zaman gelir, yinede marka kulüpten daha yüksek teklif yapman gerekir. Sonra satarken 5 para etmeyecek hale geldiğinde sattığın için kar etmez. E sürekli harcama var, ama gelir yok, o zamanda uefa kafana biner. Sadece Bursa'dan falan oyuncu almayla bir yere kadar. Anadolu kulüplerinin alt yapıları da bir yere kadar. Büyük kulüpler milyonları yurtdışına akıtana kadar milli bir faydaları bulunsun tesisler açsın. Futbolla yatıp kalkan 80 milyon adam arasından yetenekli bulamıyorlarsa yuh zaten.
Spider_hip
Spider_hip 4.08.2017 18:17
Valla tamam bir çok spor dalında gayet iyi kabul ama futbolda Fenerbahçe ile beraber diğer tüm Türk takımları ne yazık ki fena halde dökülüyor. Beşiktaş, Galata, Fener hepsi daha geçtiğimiz seneler içerisinde toplam takım değerleri 500.000, 1 milyon falan gibi komik rakamlarda olan takımlara yenildiler. Şaka gibi, Hani bizdeki bir yedek oyuncunun değerine adamların komple kulübü ama yeniliyorsa bu işte bir problem var demektir. Galata daha yeni yine öyle bir köy takımına yenildi, daha kuruluşu 10-20 senelik dandirik bir takım. Şaka gibi. Hani sat herkesi sokaktan adam topla öyle yenil daha iyi, en azından çöpe milyonlarca dolar dökmeden yenilirsin.

Nasıl düzelir, ancak dışa bağımlılığı bitirirsen. Bizim fenerli yönetici çıkmış şaka gibi açıklama yapıyor, bizim transfer yasağımız yok, sadece bütçe limiti koydu bize uefa diyor. Ula kelime oyunu yapma, bütçe yasağı da 3 aşa 5 yukarı aynı yola çıkıyor yani. E o zaman sen milyonlarca liraları her sene milletin eskimiş artık tatil dönemi gelmiş yabancılarına akıtana kadar, 80 yaşındaki 90 yaşındaki şaka gibi antrenörlerine akıtana kadar alt yapı tesisleri kur yahu Türkiyenin her şehrine 1 tane. İnan sana dönüşü çok daha büyük olur, fazla iyi olmayanları 2. liglere satarsın, iyileri kulübüne alırsın, dışarıya dağıttığın milyonları kendi altyapı tesislerinin bakımlarına harcarsın.

Aziz Yıldırım tamam iyi hoş stadı yaptı, bir çok spor dalına yatırım yaptı ama şu futboldaki dışa bağımlılığını bir bırakmadı.
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2017 16:51
Şubatta yine sararsınız baskete
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfteam Süper Kupa şampiyonu 1907 Fenerbahçe oldu
İlginizi Çekebilir