Wonder Woman 1984 filminin fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 22.08.2020 - 23:28
Patty Jenkins tarafından yönetilen ve Gal Gadot'un başrol olarak yer aldığı Wonder Woman 1984 filminin fragmanı yayınlandı.

Bu yılın DC tarafında heyecanla beklenen filmlerinden biri olan ve vizyon tarihi yılan hikayesine dönen Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984 için yeni fragman yayınlandı. DC FanDome etkinliğinde yayınlanan fragmana baktığımızda Diana Prince'ın, düşmanları Max Lord ve Cheetah ile yüzleştiğini görüyoruz.

DC hayranları tarafından uzun bir süredir merakla beklenen DC FanDome etkinliği Wonder Woman paneliyle açılışını yaptı. Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig ve Pedro Pascal ile birlikte filmin yönetmeni Patty Jenkins'in yer aldığı panelde hayranlardan gelen sorular cevaplandı.

Wonder Woman 1984 filminin fragmanı yayınlandı

Wonder Woman 1984, 2 Ekim 2020 tarihinde vizyona girecek

Patty Jenkins tarafından yönetilen ve Gal Gadot'un başrol oyuncusu olarak yer aldığı Wonder Woman 1984 filminin yeni fragmanı Warner Bros. Pictures tarafından yayınlandı. İlk fragmana nazaran Cheetah’yı daha çok gördüğümüz ikinci fragman, görsel efektleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Wonder Woman rolüyle beyaz perdeye geri dönen Gal Gadot’a ek olarak başrol arkadaşı Chris Pine'da Steve Trevor rolüyle kadroda yer alıyor. Filmin başrol oyuncularına Bridesmaids ve The Secret Life of Walter Mitty filmlerinden tanıdığımız Kristen Wiig ve Game of Thrones'un Oberyn Martell'i Pedro Pascal eşlik ediyor. Wiig filmin kötü karakterlerinden Cheetah’yı canlandırırken, Pascal'da Maxwell Lord’a hayat veriyor.

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi nedeniyle sürekli ertelenen filmin ilk başta 5 Haziran tarihinde vizyona gireceği açıklanmıştı. Daha sonra stüdyo sinemaların yeni güvenlik protokolleri altında sorunsuz bir şekilde açılması ve çalışması için filmi önce 14 Ağustos'a, sonra da 2 Ekim'e ertelemişti. Uzun bir bekleyişin ardından nihayet sinemaseverler ile buluşacak olan filmin ikinci fragmanı stüdyo tarafından paylaşıldı. Yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Patty Jenkins imzası taşıyan filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright ve Connie Nielsen gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Dunkirk, Interstellar ve The Lion King gibi filmlerden tanıdığımız Oscar ödüllü bestekar Hans Zimmer'a ait. Son olarak siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler bu filmi sinemada izlemeyi düşünüyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 12:55
eskiden çizgi film izlerdim mal derdiler bana şimdi cizgi filmler film olmuş dünya izliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 19:48
Meriçlerin favori filmi geliyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman 1984 filminin fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir