Wonder Woman 1984, HBO Max'te yayınlanacak

Özgür Deveci 19.11.2020 - 14:37
DC Sinematik Evreni'nin dokuzuncu filmi olan Wonder Woman 1984, hem sinemalarda hem de HBO Max'te yayınlanacak

Başrollerini Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen ve Robin Wright'ın paylaştığı DC Sinematik Evreni'nin dokuzuncu filmi olan Wonder Woman 1984 ile ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Warner Bros. Pictures geçtiğimiz Çarşamba günü yaptığı resmi bir açıklamayla, filmin hem HBO Max'te hem de sinema salonlarında gösterime gireceğini duyurdu. Patty Jenkins'in merakla beklenen devam filmi HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. 16 Aralık'ta uluslararası gişede vizyona girecek film, 25 Aralık'ta Amerika'da ve HBO Max'ta yayınlanacak.

AMC Entertainment CEO'su ve Başkanı Adam Aron filmle ilgili heyecanını "Gişe rekorları kırması beklenen bu film için Warner Bros. Pictures ile aylardır diyalog halindeyiz. Pandemi sürecinin stüdyolar ve sinemalar arasında alışılmadık ekonomik ilişkiler, farklı pencereler ve yayın stratejileri gerektirdiği göz önüne alındığında, AMC olarak Warner Bros'un duyurusu için tamamen hazırız." sözleriyle dile getirdi.

Wonder Woman 1984, HBO Max'te yayınlanacak

Wonder Woman 1984, hem sinemalarda hem de HBO Max'te yayınlanacak

1980’lerin Wonder Woman’ının düşmanları Max Lord ve Cheetah yüzleştiği yeni macerasıyla sinema perdelerine geliyor. Patty Jenkins’in yönettiği filmin rolünde 2017’deki ilk filmindeki hasılatıyla büyük başarı elde eden Dc Hero kahramanı Gal Gadot bulunuyor. Filmin diğer oyuncuları arasında ise Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright ve Connie Nielsen gibi ünlü isimler bulunuyor. Geoff Johns ve David Callaham tarafından senaryosu kaleme alınan filmin, yönetmenliğini ise Patty Jenkins üstleniyor. Filmin muziği Oscar ödüllü besteci Hans Zimmer'a (Dunkirk, The Lion King) ait.

WarnerMedia Studios ve Networks Group Başkanı ve CEO'su Ann Sarnoff tarafından yapılan resmi bir açıklamada "Daha önce benzeri görülmemiş zamanlarda ilerlerken, hem hayranlarımıza hizmet vermeye devam etmemiz hem de işlerimizi ilerletmek için yenilikçi olmamız gerekiyordu. Bu film, sinemalarda hayat bulan harika bir film ve sinema salonlarındaki ortaklarımızla birlikte çalışarak, ABD'deki sinemaların açık olduğu yerlerde filmi izleyicilerle buluşturacağız. Buna ek olarak pek çok sinema takipçisinin koronavirüs salgınından dolayı salonlara gelmeyeceğinin de farkındayız. Bu nedenle HBO Max platformu üzerinden Wonder Woman 1984'ü yayınlama kararı aldık" ifadelerinde bulundu.

Son olarak filmin Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman 1984, HBO Max'te yayınlanacak
İlginizi Çekebilir