Wonder Woman 2'nin çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu

Hakan Hervenik 8.03.2018 - 17:15
Diana Prince geri dönüyor.

Wonder Woman filminin vizyona girmesinin üzerinden henüz bir yıl geçmemişken, bugün yapılan duyuru ile ikinci filmin Mayıs ayında çekilmeye başlanacağı duyuruldu. Filmden sonra büyük sevgi kazanan yönetmen Patty Jenkins tarafından yapılan bu duyuru, beklenenden erken olsa da sevindirici. DC filmlerinin şu anki durumu pek de iç açıcı değil. Bunu zaten siz de biliyorsunuz. Wonder Woman ile büyük ivme kazanan ve bize "sanırım bu sefer olacak" dedirten DC, Justice League ile bütün beklentilerimizi yerin dibine sokmuştu. Zaten filmin gişede kazancı adeta Warner Bros'a kepenk indirtecek cinstendi. 

Wonder Woman 2'nin çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu

Warner ile AT&T arasındaki anlaşmanın gerçekleşmemesi durumunda Warner Bros ve DC elden çıkartılacak. DC'nin başka bir sahibi olur mu olmaz mı orası tartışma konusu. Wonder Woman 2, DC'yi tekrar ayağa kaldıracak film değil. Önümüzde daha Shazam ve Aquaman filmleri var. Wonder Woman 2'nin 1 Kasım 2019'da vizyona girmesi bekleniyor. Film ile ilgili bilgilerin, ilerleyen zamanlarda aktarılacağı Warner Bros tarafından belirtildi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 9.03.2018 02:34
inanılmaz abartı ve boş bir filmdi.sırf yönetmeni kadın ve ana karakter kadın diye abartılmış bir film.zaten son 5-10 yıldır kadın baş karakter,zenci yada eşcinsel baş karakter varsa o film bir şekilde iyi olarak lanse edilip önümüzekonuluyor.saydıklarımın hiç biriyle sorunum yok ama bir şey(ne olursa olsun)gerçek ten iyi olduğu için değer verilsin yüceltilsin.
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 10:44
Çok haklısın, eşcinsel, siyah ve kadınlarla ilgili filmler fena şişiriliyor. En son Black Panter denen rezalette gördük bunu. Bu film de aynen diğerleri gibi şişirilmişti. Ancak "boş" da demeyelim, biraz haksızlık olur. Savaşın yıkıcılığını çok iyi anlatıyordu. Kusuru; filmin başı-sonu kötüydü..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 10:12
İlk filmi kısmen beğenmemiştim ara ara güzel sahneler vardı final ise çok tuhaftı sırf final olsun diye yapılmış gibiydi o kadar güzel çizgi serileri dururken böyle bir senaryo işlemeleri kötü olmuş, nolanın batmanı gibi başarılı olan bir seriyi işleselerdi daha iyi olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman 2'nin çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu
İlginizi Çekebilir