Wonder Woman "Fan First" ön gösterimine katılmak ister misiniz?

Ersin Kılıç 19.05.2017 - 16:42
Herkesten önce izleyin!
Merlin'in Kazanı olarak 10 takipçimizi merakla beklenen ve 2 Haziran 2017'de gösterime girecek olan Wonder Woman filminin özel "Fan First" gösterimine davet ediyoruz. Yarışmaya katılan takipçilerimizden seçeceğimiz 5 kişi yanlarına alacakları birer arkadaşları ile birlikte Warner Bros. Pictures'ın sunduğu Wonder Woman filmini herkesten önce bizimle birlikte izleme şansına sahip olacaklar.

Yarışmaya katılmanız için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Merlin'in Kazani Facebook sayfasını beğenmek ve buradan ulaşabileceğiniz gönderiyi kendi profil sayfanızda herkese açık olarak paylaşmak.

Warner Bros. Pictures ve Geekstra.com işbirliği ile yapılan ve Fan First adı verilen bu özel gösterim 24 Mayıs akşamı İstanbul / Levent civarında gerçekleşecektir. 22 - 23 Mayıs'ta kazanan takipçilerimiz ile iletişime geçilecek ve biletleri gönderilecektir. Herkese bol şans!

Wonder Woman "Fan First" ön gösterimine katılmak ister misiniz?
Filmde Gal Gadot “Wonder Woman” karakterinde, Patty Jenkins’in (“Monster,” AMC’nin “The Killing”) yönettiği epik aksiyon macera filmiyle sinema ekranlarına dönüyor. Filmde, Gadot’ya eşlik eden uluslararası oyuncular arasında yer alan isimler şöyle sıralanıyor; Chris Pine ( “Star Trek” filmleri), Connie Nielsen (Fox’un “The Following,” “Gladiator” dizileri), Robin Wright (“The Girl with the Dragon Tattoo,” Netflix’in “House of Cards” dizileri), David Thewlis ( “Harry Potter” filmleri, “The Theory of Everything”), Danny Huston (“Clash of the Titans,” “X-Men Origins: Wolverine”), Elena Anaya (“The Skin I Live In”), Ewen Bremner (“Exodus: Gods and Kings,” “Snowpiercer”), ve Saïd Taghmaoui (“American Hustle”).

Wonder Woman olmadan önce Amazon prensesi olan Diana, yenilmez bir savaşcı olarak eğitilmiştir. Yetiştirildiği gözlerden uzak cennet adanın üzerinden geçen bir Amerikan Pilot’unun uçağı düşer ve bu kazadan kurtulan pilot baygın olarak adanın kıyılarında bulunur. Pilot, Diana’ya adanın dışındaki dünyada büyüyen savaş tehdidinden bahseder. Bu tehdidi durdurabileceğine inanan Diana, adayı terk eder. İnsanlığın yanında tüm savaşları durdurmak için çarpışan Diana, tüm güçlerini ve gerçek kaderini keşfedecektir.  

Patty Jenkins’in yönettiği filmin senaryosu Allan Heinberg ve Geoff Johns’a, hikayesi ise Zack Snyder ve Allan Heinberg’e ait. Filmin karakterleri DC Entertainment’dan uyarlanmıştır. Wonder Woman karakteri, William Moulton Marston tarafından yaratılmıştır. Filmin yapımcılığını Charles Roven, Zack Snyder, Deborah Snyder ve Richard Suckle, yönetici yapımcılığını ise Rebecca Roven, Stephen Jones, Wesley Coller ve Geoff Johns üstlenmişlerdir. “Wonder Woman” 2 Haziran 2017’den itibaren, Dünya’da vizyona girecek.

Uyarı: Wonder Woman Fans First Özel Gösterimi filmin Türkiye dağıtımcısı Warner Bros. Pictures  izniyle düzenlenmektedir. Tüm hakları saklıdır. Davetiyeler hediyedir para ile satılamaz. Gösterimlerde lütfen kayıt cihazı kullanmayınız ve telefonlarınızı kapalı tutunuz.

©2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & ©DC Comics.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2017 05:39
Evet evet evet. Fanı olup soğutayım bunu. Oyş Wonderim benim. Ulan bunların adaya düşmek vardı..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman "Fan First" ön gösterimine katılmak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir