Wonder Woman'ı bir de ışın kılıçları ile izleyin

Hakan Hervenik 2.10.2017 - 14:09
Last Jedi aslında Wonder Woman'mış.

Wonder Woman zaten başarılı bir film. Peki bu filmi nasıl daha güzel bir hale getirebilirsiniz?  Tabi ki ışın kılıcı ekleyerek. Wonder Woman, basit bir şekilde DC'nin ve Warner Bros.'un elinden çıkan en başarılı film. Ancak, Star Wars hayranları ışın kılıçlarının her şeyi daha muhteşem hale getirebildiğini bilir. Bu yüzden de Recluse All Knight, Wonder Woman filmine ışın kılıçları eklemeye karar vermiş. Ortaya çıkan sonuç ise mükemmel.

Diana ve General Antiope arasındaki dövüş sahnesi ile başlayan videoda, ikili kendi kılıçları yerine ışın kılıçları kullanıyorlar. Diğer sahnelerde ise askerlerin silahlarından da Star Wars evreninde bulunan silahlardaki lazerler ve sesler olduğunu görebilirsiniz.

Wonder Woman filmi hakkında

Wonder Woman, aynı adlı DC Comics karakterinden uyarlanan 2017 Hollywood yapımı süper kahraman filmidir. DC Extended Universe'in dördüncü yapımı olarak tasarlanan film, Patty Jenkins tarafından yönetilirken senaryo Jason Fuchs tarafından yazılmıştır. Filmde Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Lucy Davis, Robin Wright, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, Elena Anaya ve David Thewlis oynamaktadır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2017 23:54
Kimin Alman 'stormtroop'larına ihtiyacı var ki ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2017 16:28
Filmi saçma sapan sebeplerden gömen haterlar gelmeden yerimi alayım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman'ı bir de ışın kılıçları ile izleyin
İlginizi Çekebilir