Wonderbook'un nasıl yapıldığını öğrenmek ister misiniz?

Furkan İlbay 7.09.2012 - 10:17
Dört yıllık geliştirme aşamasının ardından...
Çevresel etmenleri biraz eğitimsel etmenlerle harmanlamış ve ilk defa E3 oyun fuarında tanıtılan, Sony'nin PlayStation 3 için geliştirdiği interaktif kitap Wonderbook'un geliştiricisi, Sony Londra Stüdyoları'ndan, bizzat yapımına dair bir geliştirici günlüğü videosu paylaşıldı. Videoda değinilen belki de en önemli nokta ise, Wonderbook'un dört yıllık bir geliştirme sürecinin içinde hazırladıkları.

Wonderbook'un nasıl yapıldığını öğrenmek ister misiniz?
Wonderbook: Book of Spells için Sony'nin genelde ürünlerinde yaptığı gibi yine birkaç hazır paket hazırlandı. PlayStation 3 için hazır olarak gelen bu sistemlerden bir tanesi, Wonderbook'u kullanmanız için gereken her şeyi, aynı keseye toplamış durumda. Diğer paket ise, Wonderbook'un yalnız başına satıldığı fırsat. Altta, paket detayları liste olarak bulunuyor.

Wonderbook: Book of Spells Tüm Paket
Book of Spells oyunu
Wonderbook kitabı
PlayStation Eye kamera
PlayStation Move hareket kumandası

Wonderbook: Book of Speels Yalnız Paket
Book of Spells oyunu
Wonderbook kitabı

Eğer henüz PlayStation 3'ünüz dahi yoksa, üzülmeyin. Wonderbook, PlayStation 3 paketi olarak da satışa sunulacak. Peki, E3 sunumunda neredeyse yarım saatlik bir süre ayrılan Wonderbook hakkında sizin görüşleriniz neler? Sizce oyun piyasasını etkileyebilecek bir sistem mi olacak?


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 00:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonderbook'un nasıl yapıldığını öğrenmek ister misiniz?
İlginizi Çekebilir