World Cyber Games'e katılmak ister misiniz?

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
World Cyber Games'e katılmak ister misiniz?
Samsung Electronics’in sponsorluğunda düzenlenen dünya bilgisayar oyunları olimpiyatı World Cyber Games 2005’in Türkiye elemeleri için kayıtlar başlıyor.

Dünyadaki bilgisayar oyunu tutkunlarını biraraya getiren World Cyber Games (WCG) bu yıl da heyecan kasırgası yaşatacak. Samsung Electronics’in sponsorluğunda, Siberlig’in organizasyonuyla yapılacak Türkiye elemelerine katılmak isteyenler 30 Eylül 2005 tarihine kadar www.siberlig.com üzerinden kayıt yaptırabilecek.

Bu yıl, Siberlig yetkili cafelerinde yapılacak olan elemeler dışında, oyuncular direkt katılım hakkı ile büyük finalde yarışabilecekler. WCG’nin Türkiye elemeleri; Ağustos Eylül aylarında belirlenen İnternet cafelerde gerçekleştirilecek. Türkiye elemelerinde başarılı olanlar 7-9 Ekim tarihlerinde İstanbul Elite Hotel’de gerçekleştirilecek büyük finalde hem Türkiye oyun milli takımına seçilmek hem de 21.500 YTL para ödülü için yarışacaklar.

WCG heyecanına katılanlar dünyanın en popüler bilgisayar oyunları; Counter Strike: Source, FIFA 2005 ve Warcraft 3'de mücadele edecekler.

2004 yılında düzenlenen organizasyona tüm Türkiye’den 10 bin kişinin üzerinde katılım olmuş ve finale 500 oyuncu kalmıştı. San Fransisco’da gerçekleşen turnuvada iyi bir performans gösteren takımımız finallere kalmasına rağmen derece alamamıştı. En iyi takım kaptanı ödülü ise Türkiye Milli Takım kaptanı Serhat Bekdemir’e verilmişti.

Kaynak: www.siberlig.com
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 05:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
World Cyber Games'e katılmak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir