World Cyber Games'te İtalya yolcuları belli oldu

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
World Cyber Games'te İtalya yolcuları belli oldu
Samsung Electronics'in sponsorluğunda tüm dünyadaki bilgisayar oyunu tutkunlarını bir araya getiren World Cyber Games'in (WCG) Türkiye Finali sonuçlandı. World Cyber Games 2006 Türkiye Finali'nde başarılı olan 8 oyuncu İtalya'da düzenlenecek olan WCG Dünya Finali'nde ülkemizi temsil edecek.

Antalya, Ankara, İzmir ve İstanbul'da yapılan il elemelerinin ardından, 16-17 Eylül tarihlerinde Ortaköy Meydanı'nda gerçekleşen WCG 2006 Türkiye Finali'ne katılan oyun severler, dünyanın en popüler bilgisayar oyunlarından oluşan dört ayrı kategoride kıyasıya yarıştı.

18-22 Ekim'de İtalya'da düzenlenecek olan WCG Dünya Finali'nde ülkemizi temsil edecek Türk Milli Takımı'nın kategorilere göre dağılımı şöyle:

Counter-Strike 1.6 Dark Passage grubu (Umut Bulut, Timuçin Argili, Emir Keser, Ertuğ Okçuoğlu, Erman Eray), Need For Speed: Most Wanted Onur Aladağ, Fifa 2006 Okan Deniz, Warcraft III: TFT Kerem Pulat

World Cyber Games adıyla ilk kez 2001 yılında Samsung'un sponsorluğunda düzenlenen bilgisayar oyunları olimpiyatı, dijital eğlence kültürünü tüm dünyaya yayan en büyük global etkinlik niteliği taşıyor. Her yıl dünyadaki bilgisayar oyunu tutkunlarını bir araya getiren WCG ile ilgili detaylı bilgiye www.worldcybergames.com ve www.siberlig.com sitelerinden ulaşılabiliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
World Cyber Games'te İtalya yolcuları belli oldu
İlginizi Çekebilir