World of StarCraft'ın doğuşu mu yaşanıyor?

Murat Halilbeyoğlu 20.01.2011 - 16:12
Bir grup oyun hayranının yaptığına bakın
StarCraft hayranları yıllar boyunca StarCraft dünyasının da bir MMORPG'sinin yapılması konusunda Blizzard'a sürekli istekte bulunuyorlardı. Anlaşılan o ki bazı fanlar beklemekten sıkılmışlar.

CreationArtis25 adlı bir fan grubu World of StarCraft adında bir MMO'nun ön-alfa sürümünü oluşturdu. Oyun, temelde StarCratf II oyununun mod araçlarını kullanarak geliştirildi.

World of StarCraft'ın doğuşu mu yaşanıyor?
Grup ayrıca oyunun içerisine "tamamlanmamış Ghost sınıfı"nı da ekleyerek konsept ve sürecin ilerlediğine dair bir kanıt niteliği taşıdığını belirtiyor.

Grup aynı zamanda oyun içi görüntülerden oluşan bir videoda yayınladı ancak bir süre sonra bu video telif haklarından dolayı ACTIVISION tarafından kaldırıldı.

World of StarCraft'ın doğuşu mu yaşanıyor?
Grubun kurucu üyelerinden ve modu geliştiren ekipten olan Ryan bu durumu gerçekten şaşırtıcı bulduğunu, kendilerinin oyunu geliştirmek ve güzelleştirmek için çaba harcarken firmaların bunu baltalamak istemesinin mantıksız olduğunu düşündüğünü söyledi.

Blizzard ve RiotGames ile de bağlantıya geçmeye çalışan Ryan, Blizzard'dan telif haklarına dair bir nutuk dinlemek zorunda kalırken RiotGames kendisine bir iş teklifinde bulunmuş.

Bu arada biz videoyu bir şekilde bulduk.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of StarCraft'ın doğuşu mu yaşanıyor?
İlginizi Çekebilir