World of Tanks 1. yılını kutluyor!

Batuhan Kavruk 13.04.2012 - 01:07
8 milyar tank yok edildi
Konfetileri hazırlayın, World of Tanks 1. yılını kutluyor! 24 milyon oyuncusuyla beraber ilk yılını dolduran World Of Tanks'ın CEO'su Victor Kislyi, konu hakkında:

"Geçen seneden bu yana yaşadığımız bu inanılmaz büyüme gerçekten şok ediciydi. Bir sene önce, şirketten kimse World of Tanks'ın bu denli yükseğe fırlayacağını hayal bile etmemişti." şeklinde bir yorum yaptı.

World of Tanks 1. yılını kutluyor!
Peki koskaca 1 sene, oyuncular ne yaptı da bu oyun bu denli bir yükselişe geçti? Oyuncular 350 milyon savaşa katılmış, 75 milyardan fazla ateş edilmiş (Bunlardan 45 milyarı doğrudan vuruşlar için.) ve 8 milyardan fazla zırhlı araç yok edilmiş. Evet yanlış duymadınız, tam tamına 8 milyardan fazla zırhlı araç yok edilmiş. Ayrıca World of Tanks, Guinness Rekorlar Kitabı'na da girmiş bulunmakta. Bunu da, "Aynı Anda En Çok Çevrimiçi Oyuncu" ünvanıyla almış olarak karşımıza çıkıyor. Oyun bu rekoru birçok kez kırmış durumda. Bunlardan en yükseği ise, aynı sunucuda aynı anda tam tamına 450.000 oyuncunun çevrimiçi olması olarak açıklandı. Gerçekten yüksek bir rakam.

World of Tanks gerçekten kısa zamanda hızlı yükselişe geçen, nadir Online oyunlarından biri olacak gibi. 1. yılın kutlama videosunu, buradan izleyebilirsiniz.

  

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 05:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks 1. yılını kutluyor!
İlginizi Çekebilir