World of Tanks, Altın Joystick Ödülü'nün Sahibi

Merlinin Kazanı 30.10.2013 - 17:14
En İyi Online Oyunu ödülü sevilen oyun World of Tanks'e Gitti
Wargaming, sevilen aksiyon-MMO oyunu World of Tanks'in bu yılın Altın Joystick Ödülleri'nde (Golden Joystick Awards) "En İyi Online Oyun" seçildiğini duyurdu. Kategorideki ikincilik ve üçüncülük ödülleri sırasıyla League of Legends ve DOTA 2'nin oldu.
 
Wargaming CEO'su Victor Kislyi, "World of Tanks'in Altın Joystick Ödülleri'nden ikinci kez zaferle ayrılması, tutkulu ve bizden değerli yorumlarını esirgemeyen World of Tanks topluluğu olmadan mümkün olmazdı." şeklinde konuştu. "Oyuncularımıza süregelen destekleri ve katılımları nedeniyle çok teşekkür ederiz."
 
World of Tanks, Altın Joystick Ödülü'nün Sahibi
Oyun geçtiğimiz yıl "Yılın En İyi MMO'su" ödülünü evine götürmüş, video oyunları endüstrisinde ne derece büyük çaplı bir fenomen olduğunu bir kez daha göstermişti.
 
Oyun endüstrisinin tamamen oyuncular tarafından kararlaştırılıan tek ödülü olan Altın Joystick Ödülleri her yıl birçok kategorideki en ön plana çıkan oyunları seçiyor. Oylamalar online olarak oyuncular tarafından gerçekleştiriliyor ve Westminster Bridge Plaza, Londra'da gerçekleştirilen seremonide sahiplerine dağıtılıyor.
 
World of Tanks, Altın Joystick Ödülü'nün Sahibi
Bu müthiş ödülün minnetarlığını göstermek adına Wargaming tüm oyuncularına özel bir araç armağan ediyor: T7 Savaş Aracı. Bu ikinci seviye hafif zırhlı Amerikan tankı normal yollardan edinilemiyor. 8.9 güncellemesiyle dağıtılacak olan araç, herkesin hesabına ek bir garaj yeri ile birlikte sunulacak. Erişmek için son güncellemenin yüklenmesi yeterli. Kurulumdan sonra oyuncular oyuna girdikleri anda bu özel araca kavuşabilecekler.

- Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks, Altın Joystick Ödülü'nün Sahibi
İlginizi Çekebilir