World of Tanks, Cadılar Bayramı etkinliği başlıyor

Ersin Kılıç 27.10.2017 - 14:58
Cadılar Bayramı’nda kötü ruhlar World of Tanks’i ele geçiriyor

Cadılar Bayramında World of Tanks PC ve konsol sürümlerini karanlık güçler istila ediyor. Bugünden itibaren ölüler diyarının metal savaşçısı Leviathan ait olduğu yerden çıkarak World of Tanks PC sürümünü istila ederken hortlak tanklar ise konsol sürümlerinde boy gösteriyorlar.

Çürümüşlüğünü World of Tanks PC sürümüne saçmak için gelen Leviathan, hurda tanklarla besleniyor ve gücüne güç katıyor. Onun karşısında durabilmek ve dünyalar arasındaki geçidi korumak için sadece iki şansınız var. Ya uzun mesafeli atışlarıyla düşmanını alaşağı edebilen acımasız sniper tank Franken’a atlayacaksınız ya da kalın zırhıyla düşman kuvvetlerinin ortasına bile korkusuzca dalabilen Stein tankını seçeceksiniz.

Oyuncular her iki tankı da 27 Ekim’den itibaren garajlarında bulabilirler. Tankınızı seçtikten sonra PvE modunda korkunç Leviathan ve onun karanlık uşaklarıyla çarpışabilirsiniz. Eğer gerçek düşmanlarla savaşmayı yeğlerseniz 15’e 15’lik PvP modu tam size göre.

World of Tanks konsol sürümlerinde ise Canavarlar Uyanıyor kipi bugünden başlayarak1 Kasım’a kadar devam edecek. Daha önceki etkinliklerden tanıdığınız canavar tankları bu Cadılar Bayramında da sizlerle birlikteler ama bu defa yanlarında iki yeni tank bulunuyor: Höllenhund leKpz M 41 90 mm ve Dragon Type 62.

Canavarlar Uyanıyor’da tankçılar hayalet trenler, Kraken dokungaçları ve gizemli yeşil bir sisle kaplı Kara Mezarlığın mozoleleri arasında gezinecekler. Eğer tankçılar daha önce canavar avcısı kazanma kipinde oynayıp canavar tankları ele geçirmişlerse bunların “uyanmış” versiyonlarını garajlarında bulabilecekler.

Eğer bu etkinliği kaçırdıysanız ve canavar tankınız yoksa hiç dert değil! Cadılar Bayramı için özel olarak gelen Spectre tankı sizleri bekliyor. Yeterince savaşı bu tankla kazanıp Spectre madalyasına sahip olma şansını elde edebilirsiniz.

Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
sigmaer
sigmaer 27.10.2017 16:15
black desert daha güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks, Cadılar Bayramı etkinliği başlıyor
İlginizi Çekebilir