World of Tanks ile yenilenmiş bir şekilde

Merlinin Kazanı 5.04.2013 - 09:47
Metal canavarlar
Wargaming, ödüllü DVO'su World of Tanks'in en son güncellemesi olan 8.5'in detaylarını bugün açıkladı. Yeni güncellemeyle birlikte Alman ve Sovyet tank ağaçları genişliyor, oyuna yeni orta sınıf ve hafif tanklar ekleniyor; aynı zamanda oyun içi ekonomi sisteminde değişikliğe gidiliyor.
 
World of Tanks ile yenilenmiş bir şekilde
8.5 güncellemesinden itibaren oyuncular, gümüş puanlarıyla birlikte tüm premium içerikleri satın alabilecekler. Bunun yanı sıra, oyuna ücret ödeyen ya da ödemeyen herkes 3 kişilik müfreze ya da bölük kurabilecek.

Alman tank ağacına, yakın ya da uzak menzil fark etmeksizin her anlamda etkili olan ölümcül bir Seviye 10 tankı olan Leopard 1 başta olmak üzere, yeni bir ikonik orta sınıf tank serisi ekleniyor.

Sovyet tank ağacına da üç yeni hafif tank ekleniyor: T-60, T-70 ve T-80. İkinci Dünya Savaşı'nın başlarında geliştirilen ve Kızıl Ordu'nun kullanımına sunulan bu tanklar, yeterli zırh ve dönüş açılarıyla savaş alanında mükemmel işler çıkarır; ufak yapıları nedeniyle de düşmanlardan gizlenmesi kolaydır.
 
World of Tanks ile yenilenmiş bir şekilde
Almanya ve SSCB'ye eklenen yeni araçlar haricinde, bu güncellemeyle birlikte oyun yeni bir haritaya da kavuşuyor: Pearl River. Oyundaki Siegfried Line, South Coast ve Malinovka haritaları, grafik ve görsel efektler efektleri elden geçirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Son olarak Amerikan tank ağacına, Sexton adında şaşırtıcı derecede hızlı atış ve yeniden doldurma yapabilen yeni bir premium kundağı motorlu topçu ekleniyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 18:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks ile yenilenmiş bir şekilde
İlginizi Çekebilir