World of Tanks, Avustralya Ordusu tankını oyuna dahil ediyor.

Hürkan Çalışkan 17.05.2018 - 16:59
Oyun kendini geliştirmeye devam ediyor.

Wargaming tarafından geliştirilen World of Tanks, oyuna Avustralya Ordusu tankı olan Centurion MK. 5.1 ekliyor.

World of Tanks yeniliklere devam ediyor

Son zamanlarda World of Tanks dünyasında birçok gelişme oldu. İlk olarak Mart ayı içerisinde yenilenen HD haritalar oyunda yer alırken, Glacier isimli yeni bir harita da oyuna dahil edildi. Tüm bunların üstüne grafiksel olarak da kendini yenileyen oyun, 1.0 güncellemesi ile grafik kalitesini ciddi derecede arttırdı. Uzun zamandır World of Tanks oynamadıysanız veya oyunu hiç oynamadıysanız, bahsettiğimiz yenilikleri çok rahat fark edebileceksiniz.

Oyunda yer alan son gelişme ise, Centurion MK 5.1 adlı Avustralya Ordusu’na ait bir tankı oyuna eklemesi oluyor. Geliştiricinin açıklamasına göre bu tank, Avustralya Ordusu’nda 1950-1970 yılları arasında bir standart olarak kullanılıyordu. Tank, oyundaki İngiliz Centurion MK. V. ile karşılaştırıldığında geliştirilmiş ön zırh, geliştirilmiş makineli tüfek ve daha güçlü motoru ile farkını ortaya koyuyor.

Oyundaki yenilikleri son birkaç ay içerisinde üst seviyeye çıkaran World of Tanks, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde İtalyan kaleci Gianluigi Buffon’u da oyuna dahil etmişti. Yeni tankın tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks, oyuna Avustralya Ordusu'na ait bir tank ekliyor
İlginizi Çekebilir