World of Tanks ve World of Warplanes oyun müzikleri albümü çıktı!

Merlinin Kazanı 28.02.2014 - 12:43
Özgün kompozisyonlarıyla World of Warplanes ve World of Tanks müzikleri şimdi dijital platformlarda
Wargaming bugün, sevilen 20. yüzyıl savaş MMO’ları World of Tanks ve World of Warplanes’in oyun müziklerinin yer aldığı albümün çıktığını duyurdu. Dinleyiciler bu albümleri World of Tanks ve World of Warplanes’in internet sitelerinden ve Google Müzik’ten ücretsiz edinebilecekleri gibi, iTunes Store’dan her bir şarkıyı 0.99$’lık bir ücret ile indirebilecekler.
 
World of Tanks ve World of Warplanes oyun müzikleri albümü çıktı!
World of Tanks ses direktörü Sergey Phomin; “Müzikler bir oyunda çok önemli bir role sahiptir” dedi ve sözlerine şöyle devam etti; “Bu iki oyun müziğinde en yüksek kaliteyi sağlayabilmek için çok gayret gösterdik, çok çalıştık. Beatles ve Pink Floyd gibi dünyaca ünlü müzik efsanelerinin albümlerini kaydettiği bir stüdyoda çalışma fırsatı yakalamış ve son rötuşları burada yapabilmiş olmak, bizler için eşi benzeri olmayan bir deneyim.”
 
World of Tanks 9.0 güncellemesiyle birlikte oyuna dahil edilecek müzikler de dahil toplamda 37 ozgün eseri barındıran World of Tanks oyun müzikleri albümü, İngiltere’deki efsanevi Abbey Road Stüdyoları’nda kaydedildi. World of Warplanes albümü ise, oyunda yer alan 8 şarkıyı dinleyicilerine sunmaktadır.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks ve World of Warplanes oyun müzikleri albümü çıktı!
İlginizi Çekebilir