World of Tanks: X360 Edition'da kraliyet topçuları

Merlinin Kazanı 24.09.2014 - 15:47
Motorlu toplar ve maç içi operasyonlar savaşı alevlendiriyor
Wargaming bugün çok oyunculu konsol oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için Kraliyet Topçuları ve Operasyonlar özelliğini duyurdu. Güncelleme şu an tüm dünyada aktif. Ayrıca bu güncelleme Xbox Live Gold hesap sahiplerine ücretsiz indirilebilir olmakla beraber Xbox Live hesap sahiplerine ücretsiz 7 gün limitli olacak.

World of Tanks: X360 Edition'da kraliyet topçuları
 
Birleşik Krallık ilk tankı icat ederek kendine büyük itibar sağlamıştı ve son World of Tanks: Xbox 360 Edition güncellemesi sayesinde savaş alanında bu ağır vuruculardan bazıları görücüye çıkacak. Oyunda başta ikonik Crusader, ConquerorGC, Bishop ve Sexton II olmak üzere toplamda 9 yeni İngiliz KPT’si (Kundağı Motorlu Topları) yer alacak. Aynı zamanda Leopard PTA, Leopard 1, VVK 30.02 D gibi yeni ve sağlam Alman orta tankları ve Redshire ve Siegfried Hattı adlı iki yeni harita da oyuna eklenecek.

 
Ekstra mücadele arayan oyuncular için Operasyonlar, benzersiz oyun içi görevler sunacak. Cesaretlerini ve güçlerini sonuna kadar sınayacak olan Operasyonlar'daki görevleri gerçekleştiren oyuncuları, deneyim bonusları, gümüş ve sarf malzemeler gibi büyük ödüller bekliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks: X360 Edition'da kraliyet topçuları
İlginizi Çekebilir