World of Tanks'ın 9.20 sürümü neler getiriyor

Furkan Sakoğlu 19.09.2017 - 16:07
Büyük güncellemenin detayları haberimizde

MMO dünyasını ve topluluğunu savaş alanlarının canavarları, tanklar ile tanıştıran ve Wargaming tarafından geliştirilen World of Tanks, uzun yıllardır milyonlarca oyuncuyu başında tutmayı ve onlara eğlenceli anlar yaşatmayı başaran bir yapım. Yapılan sayısız güncelleme ile sürekli olarak gelişen ve içeriğini genişleten World of Tanks, bu sayede ne kadar uzun süre oynarsanız oynayın, size bir hedef sunabiliyor ve oynama isteğinizin düşmesine izin vermiyor.

World of Tanks 9.20 güncellemesi

Bizler de bugün, World of Tanks'in son yayınlanan büyük güncellemesi olan 9.20 sürümünün neler getirdiğine yakından bakacağız.

Öncelikle 9.20 sürümünü başlıklar halinde inceleyelim.

World of Tanks'ın 9.20 sürümü neler getiriyor
Araç Dengelemeleri

World of Tanks'in 9.20 güncellemesi genel olarak beş ülkenin araçları üzerinde yoğunlaştı. SSCB, Japonya, Fransa, ABD ve Almanya tanklarında dengelemeler yapıldı. Fransız Teknoloji Ağacındaki Foch (155) tankı, Foch 50 B ile değiştirildi. Foch (155)'i hali hazırda almış oyuncular ise hem eski hem de yeni tankı ücretsiz olarak garajlarında tutabilecek.

Ayrıca Alman Teknoloji Ağacında Maus, Mauschen ve 8,8 cm PAK 43 Jadgtiger'ın güçleri dengelendi. Yapılan değişiklikler ile birlikte bu tanklar güncelleme öncesine göre daha farklı bir performans sergileyecek.

KMT Tankları İçin Düzenlemeler

World of Tanks'ın sevilen tank türlerinden olan ve çok uzaklardan rakiplerine bomba yağdıran KMT'ler için de düzenlemeler ve iyileştirmeler yapıldı.

World of Tanks'ın 9.20 sürümü neler getiriyor
KMT'lerden korunmak için kullanılan yapılar eğer iki metre veya daha kalın ise, topçu mermileri yanınıza düşse dahi hasar almayacak veya tankınız şoka girmeyecek.

İki metreden daha ince bir engel arkasına sakladıysanız, tankınız şoka girecek ve hasar alabilecek.

Eğer koruma aldığınız engel iki metreden kalın olsa da aracınız eğer tam olarak gizlenmemiş ise ne kadar açıkta olduğunuza oranla hasar alabileceksiniz. Aracınızın ne kadar açıkta olduğuna göre hasarlar şöyle olacak:

Toplam hasarın ve şok süresinin %25’i

Toplam hasarın ve şok süresinin %50’si

Toplam hasarın ve şok süresinin %75’i

Toplam hasarın ve şok süresinin %100’ü

Yeni Çin Tank Avcıları

World of Tanks'ın 9.20 sürümü neler getiriyor

World of Tanks 9.20 ile gelen yeni tanklar neler?

World of Tanks'in 9.20 güncellemesi ile birlikte oyunun Çin Teknoloji Ağacına 9 adet yeni Tank Avcısı ekleniyor. Bu tank avcıları sayesinde rakiplerinizin tanklarına ağır hasarlar verebilecek, World of Tanks'de keskin nişancı rolü üstlenebileceksiniz.
Eklenecek olan tanklar şunlar:

T-26G FT: Seviye II T-26G FT tankımız ufak boyutu ve çevikliği ile savaş alanında öne çıkan bir araç olacak.

M3G FT: Seviye III M3G FT, düşük zırha sahip olsa da, muhteşem görüşü ile rakipleri için tehlikeli bir araç olabilir.

SU-76G FT: Seviye IV Su-76G FT, önceki seviyelere kıyasla hem zırh, hem de görüş açısı bakımından işleri dengeleyen bir tank.

60G FT: Seviye V 60G FT, yüksek seviyenin vermiş olduğu kudreti gösteren bir tank, zırhı yeterince kalın ve vuruş gücü yüksek.

WZ-131G FT: Seviye VI WZ-131G FT yüksek seviyesine ve zırhına rağmen mobiliteden ödün vermeyen, hızlı ve çevik bir tank avcısı.

T-34-2G FT: Seviye VII T-34-2G FT ile birlikte işler kızışmaya başlıyor. 122 mm'lik devasa topu ile rakiplerin üzerine ateş kusan bir canavar.

WZ-111-1 FT: Seviye VIII WZ-111-1 FT, 130 mm'lik devasa topu ve 220 mm'lik efektik güce sahip zırhı ile oyunun en güçlü tanklarından biri.

WZ-111G FT: Seviye IX WZ-111G FT ile birlikte artık şampiyonlar ligine adım atıyoruz. Bu canavar tamı tamına 152 mm'lik adeta bir hava topuna sahip, tek seferde rakiplerini indirmek isteyenler için bire bir.

WZ-113G FT: Seviye X WZ-113G FT ise Çin Tank Avcılarının kralı rolünde. Kendisinin 152 mm'lik topu, en güçlü düşman tanklarını bile yok edebilir. Ayrıca 650 beygir gücündeki motoru, savaş sırasında hızlıca mekan değiştirmesine olanak sağlıyor

Rastgele Savaşlar İçin Yeni Bir Senaryo


World of Tanks dünyasında savaşlar en fazla 15 oyuncuya karşı 15 oyuncu karşılaşabiliyor, ancak 9.20 güncellemesi ile savaş alanları şimdiye kadar gördüğümüzden çok daha ateşli bir hal alacak. 9.20 güncellemesi ile birlikte artık 60 kişilik, 30'a 30 karşılaşmalara katılabilecek, kaosun içerisinde rakiplerimize üstünlük sağlamaya çalışacağız. Yeni oyun mod'u ile ilgili daha kapsamlı bir incelemeyi de önümüzdeki günlerde sitemizde bulabileceksiniz.

Yeni HD Tank Modelleri

World of Tanks'ın 9.20 sürümü neler getiriyor

World of Tanks her ne kadar yıllar önce çıkmış bir oyun olsa da, gelişen teknolojiye ve oyuncuların beklentilerine cevap vermek için grafiksel anlamda da geliştirilmeye devam ediyor. 9.20 güncellemesi ile birlikte oyundaki popüler 12 tanka yüksek çözünürlüklü modelleme güncellemesi yapılacak. Bu sayede bu tanklar çok daha gerçekçi ve net bir hal alacak.

Tahvil Kazanmak İçin Yeni Yol

9.20 güncellemesi gelmeden önce Tahvil kazanmanın tek yolu Sıralamalı Savaşlardan geçiyordu. 9.20 güncellemesi ile birlikte bu durum değişecek ve artık Seviye X araçlar ile savaşlara katıldığınızda Tahvil kazanabileceksiniz. Wargaming ise Tahvil kazanma yollarını genişletmek için çalışmalarına devam edecek ve gelecekte farklı yollar da bulunabilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks'ın 9.20 sürümü neler getiriyor
İlginizi Çekebilir