World of Tanks'tan, tank çekmeli Guinness rekor denemesi

Furkan Güler 13.03.2018 - 11:50
Güçlü adamlar, tek başlarına tank çekecekler.

Geride bıraktığımız gün Wargaming, World of Tanks için ilginç bir olayın altına daha imzasını attı. Geliştiriciler, Avusturalya'da gerçekleşecek olan Arnold Pro Strongman yarışmasına sponsor olduklarını açıkladılar. Belirtilenlere göre yarışmaya Guinness Dünya Rekoru denemesi yapılacak. Yarışmaya 13 kişinin davet edildiğini söyleyen Wargaming, yarışmacıların FV102 Striker tankını 10 metro boyunca çekmesini istiyor. Tankı en kısa sürede çeken yarışmacı ise uygun görülürse Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazanacak.

World of Tanks, rekor denemesine sponsor oldu

Oyunun 1.0 güncellemesi şerefine böylesine ilgi çekici bir yarışma düzenleyen Wargaming, sadece Avusturalya ve Yeni Zelanda'da bulunan yarışmacıları davet ettiğini belirtti. Arnold Schwarzenegger'ın iş ortağı olduğu Arnold Sports Festival'i ünlülerin de izlemeye gelmesi bekleniyor. Daha öncesinde rekor denemesi için belirli sayıda tank çekme denemelerin olduğu belirtiliyor. Fakat Wargaming'in sponsor olduğu bu turnuvanın galibi, direkt olarak dünya rekorunu elde etme şansı bulacak.

Son olarak oyunun 1.0 güncellemesi ile birlikte onlarca yeni içeriğin oyuna eklendiğini belirtelim. Oyuncular için World of Tanks'i devamlı olarak güncelleyen geliştiriciler, oyunu canlı tutmayı başarıyorlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks'tan, tank çekmeli Guinness rekor denemesi
İlginizi Çekebilir