World of Wacraft'ın Gamescom sunumunda neler konuşuldu?

Hakan Hervenik 23.08.2017 - 14:25
World of Wacraft'ın geleceğini, oyunun Lead Encounter Designer'ı Morgan Day'in ağzından dinledik.
Gamescom 2017 bünyesinde gerçekleşen World of Wacraft sunumunda, oyunun Lead Encounter Designer'ı Morgan Day, Legion 7.3 güncellemesi "Shadows of Argus" hakkında konuştu. Morgan Day'ın bahsettiği ilk konu, oyunun bizi Legion'ın gezegeni Argus'a götürecek olmasıydı. Eski Eredar ırkının da evi olan Argus, Sargeras'ın güç vaadleri ile neredeyse yok olmuştur. 7.3'ün Lore bakımından ağır olacağını belirten Morgan, Argus'un da Warcraft'da anahtar bir nokta olduğunun altını çizdi.

Ekibin üzerinde çalıştığı en ayrıntılı güncelleme olduğunu belirten Morgan Day, aynı zamanda Argus haritasında özel World Questler ve hazineler olacağını da belirtti. Güncelleme ile birlikte oyuna beş kişilik yeni dungeon olan The Seat of the Triumvirate ve yeni raid Antorus, the Burning Throne da ekleniyor. Şu ana kadar gerçekleşen bütün olayların çıktığı son nokta olacak olan Antorus, the Burning Throne, World of Warcraft'ın da kaderini belirleyecek. 7.3 ile oyuna eklenecek olan bir diğer yeni özellik Netherlight Crucible olacak. Artfiact silahlarımızın yeni sistemi olacak olan Netherlight Crucible 7.3'ün üçüncü haftasında devreye girecek. Artık Artifact silahlarımızı taktığımız Relicler sayesinde bize yeni yetenekler verecek.

World of Wacraft'ın Gamescom sunumunda neler konuşuldu?
Bildiğiniz gibi Legion'ın amacı sadece Azeroth'daki değil tüm evrendeki yaşamı sonlandırmak. Bu da demek oluyor ki Legion'ın Azeroth'dan başka istila ettiği gezegenler de mevcut. Argus, Legion'ın merkezi olduğu için de bu dünyalara giden portallara sahip olacak. Bu sayede Wacraft evreninde hiç görmediğimiz gezegenleri ve ırkları görebileceğiz. Açıkçası, bu hikayeyi çok genişletip yeni genişletme paketlerini bile ortaya çıkartabilir.

World of Wacraft'ın Gamescom sunumunda neler konuşuldu?
Argus'da Turalyon ve Alleria Windrunner gibi kahramanlar da geri geliyor. Alleria Windrunner'ın oyundaki görevini sorduğumuz zaman ise, karakterin Wacraft'daki önemini ve Argus'daki görevinden bahsedildi. Horde'un Warchief'i Lady Sylvanas'ın kardeşi olan Alleria, Turalyon ile birlikte galaksinin her yerinde Legion ile savaşan Army of Light'ın bi üyesi. Argus'a desteğe gelecek olan Alleria, aynı zamanda Void'in gücünü anlamaya da çalışıyor. World of Warcraft'ın geleceğini belirleyecek olan 7.3, bakalım nasıl olacak?
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2017 04:44
64 bit client istiyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Wacraft'ın Gamescom sunumunda neler konuşuldu?
İlginizi Çekebilir