World of Warcraft 10.2 Yamasında Demon Hunter Sırrı

Utku Biçer 25.12.2023 - 12:52
Word of Warcraft hayranları keşifte! Kısa bir süre önce oyunculara benzersiz bir kozmetik etki veren Alara’shinu’yu veren Demon Hunter’a özgü bir sır keşfedildi.

World of Warcraft hayranları 10.2 yamasında yeni bir keşif yaptı. Kendilerine benzersiz bir kozmetik etki veren özel silahlardan birisi olan Alara’shinu’yu, Demon Hunter’a özgü bir sır ile keşfettiler. İblis Avcıları bu yeni WoW silahını kuşandıklarında veya dönüştürdüklerinde bazı yetenekleri arkalarında bir çiçek izi bırakmaya başladı. 

World of Warcraft 10.2 Yaması İle Alara’shinu Silahı Geldi

10.2 Yaması Guardians of the Dream, bir ayı aşkın süredir yayında. Bu süre zarfı içerisinde oyuncular görevler, muhteşem kozmetikler ve vanilla WoW’tan beri görülmeyen farklı karakterlerin cameolarını keşfettiler. 

Görünen o ki, Zümrüt Rüyası’nda oyuncuların henüz ortaya çıkarmaya başladıkları farklı sırlar da var. Kısa süre önce, World of Warcraft oyunundaki Veiled Glaive loncasında bulunan Starverse, Ryldor, Scarseeker ve Saltarith tarafından, yalnızca Demon Hunters’ın kullanabildiği gizli bir sır bulundu. Yeni Dragonflight bölgesinde bulunan bir Demon Hunter NPC’sinden aldıkları bir dizi ipucunun peşine düşerek, özel bir kozmetik özelliğe sahip güçlü bir silah olan Alara’shinu’yu keşfettiler. Bu güçlü silah kuşanıldığında veya dönüştürüldüğünde; Fel Rush, Infernal Strike ve Vengeful Retreat kullandığında karakterin arkasında bir çiçek izi bırakıyor.

World of Warcraft 10.2 Yaması İle Alara’shinu Silahı Geldi

WoW’da Alara’shinu Glaives Nasıl Alınır?

  • Bir İblis Avcısı olarak, Emerald Dream bölgesindeki Central Encampment’ta bulunan Dream Warden’ın barakalarının hemen doğusunda yer alan Landeron Felfury ile konuşun.
  • Kırık Sahil’e, oyuncuların Legion’da Aldrachi Warblades’i ilk almış oldukları bölgeye, Aalgen Point uçuş yolunun hemen kuzeyine gidin.
  • Kayıp Tapınağa girerek, orada bulunan yeşil daireyi bulmalısınız. Landeron’un anısını görüntüleyin. 
  • Val’sharah’taki Elune Tapınağına gidin ve başka bir aynıyı görüntüleyin.
  • Anı bittikten sonra parlayan geyik görülmeye başlandığında Warglaive ile etkileşime geçin.
  • Glaive’i aldıktan sonra Landeron’a dönmek bazı bonus metinleri verse de bu tamamen isteğe bağlı gerçekleştirilebilir.

Hayranlar bu yepyeni sırrı keşfetmekten oldukça büyük heyecan duymuş durumda. Anlatı açısından bakıldığında da Elune’nin İblis Avcılarını kabul etmesinin sonuçları birçok farklı irfan meraklısı için büyük bir önem taşıyor. Glaive’lerin bir İblis Avcısının yeteneklerine vermiş olduğu kozmetik çiçeklenme etkisi de oldukça çekici. Ayrıca 10.2 Yaması’nda elde edebilecekleri bazı diğer teçhizatlarla da oldukça iyi bir kozmetik uyum sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra Alara’shinu’nun elde edilmesi de bir o kadar kolay ve neredeyse WoW’taki Amirdrassil raid teçhizatı kadar da güçlü olacak şekilde yükseltilebilir. Bu nedenle oldukça değerli bir silah olup, yükseltmelerle daha güçlü bir hale gelebilir. 

Bu sırrın keşfedilmesi yaklaşık iki ay sürdüğü düşünüldüğünde, Zümrüt Rüyası’nda bulunacak farklı gizemler de olabilir. Oyuncular mistik diyarı keşfe devam ederken, WoW’ın hâlâ saklıyor olabileceği diğer farklı sırlar için de gözlerini dört açmayı ve keşfe açık olmayı ihmal etmemeli.  

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft 10.2 Yamasında Demon Hunter Sırrı
İlginizi Çekebilir