World of Warcraft: Battle for Azeroth betası nihayet başladı

Hürkan Çalışkan 25.04.2018 - 17:45
Sevilen oyunun beta süreci başladı.

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen, devasa oyuncu kitlesine sahip bir MMORPG oyunu olan World of Warcraft: Battle for Azeroth betası nihayet başladı. Wowhead’a göre Blizzard, Battle for Azeroth için bir yığın beta şifresi dağıttı. Beta’ya geçişte, alfa sürecinde oluşturulan karakterler siliniyor, ancak geliştirici tekrar bu tarz bir silmeyi planlamamış görünüyor.

 Alfa sürecinden beta sürecine geçişte aşağıdakiler değişiyor

*Beta seviye sınırı 120 olarak belirleniyor.

*Alfa forumları beta forumlarıyla değiştiriliyor.

*UnitBuff’ı iptal et- artık büyü ismine göre iptal etme desteklenmiyor.

World of Warcraft’ın ek paketi olan Battle for Azeroth’da oyuncular, Kul Tiras ve Zendalar gibi kıtaları ziyaret edebilecek. Ayrıca oyun içerisinde yeni ırkları deneyimleyebilecek ve savaşta kendi gruplarını temsil edebilecekler.

Battle.net launcher aracılığıyla beta sürecine seçilip seçilmediğinizi öğrenebilirsiniz. Eğer henüz giriş yapmadıysanız ümitsizliğe kapılmayın, çünkü daha fazla şifrenin gönderilmesi bekleniyor. Şifre almaya uygun olmanız için, önce beta sürümüne dahil olmanız gerekiyor. Bunu yapabilmek için Blizzard hesap ayarlarınıza gidip,  games & codes kısmını seçin ve beta profile settings kısmını tıklayın. Burada hangi beta testleri ile ilgileniyorsanız seçebilirsiniz.

 Son olarak Battle for Azeloth’un 14 Ağustos tarihinde yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft: Battle for Azeroth betası nihayet başladı
İlginizi Çekebilir