World of Warcraft Burning Crusade Classic duyuruldu

Samet Basri Taşlı 20.02.2021 - 01:28
Geçtiğimiz dakikalarda başlayan ve bu sene Online olarak düzenlenen Blizzon 2021'de World of Warcraft - Burning Crusade Classic duyuruldu.

Dünyanın en popüler MMORPG oyunlarından biri olan World of Warcraft’ın eski paketlerini özleyenlere müjde, World of Warcraft - Burning Crusade Classic yakında geliyor. BlizzConline kapsamında eski WoW oyuncularını mutlu edecek bir haber geldi. World of Warcraft’ın ilk eklenti paketi olan Burning Crusade Classic, World of Warcraft Classic sunucularına geliyor. 

World of Warcraft - Burning Crusade Classic duyuruldu

Burning Crusade Classic ile 2007 yılında yayınlanmış olan ek paketin içeriklerine ulaşabileceksiniz. Burning Crusade Classic ile bir zamanlar Orc ırkının anayurdu olan Dreanor’un fel büyüsünün etkisiyle parçalanmış hali olan Outland’e gidip, Burning Legion ordularının istilasını durdurmaya çalışacaksınız. Burning Crusade Classic ile oyuna iki yeni ırk eklenirken, seviye sınırı da artıyor. Horde tarafı için Blood Elf ırkı eklenirken, Alliance tarafına Dranei ırkı geliyor. Bu ırklar ile birlikte Horde tarafına Paladin, Alliance tarafına da Shaman sınıfı ekleniyor. Paket içerisinde Outland’in yeni bölgelerini gezme fırsatının yanı sıra uçma özelliğini de açmak mümkün olacak. 

Burning Crusade Classic duyuruldu ama yalnızca orjinal World of Warcraft Classic oynamak isteyen oyuncular da unutulmuş değil. Paket yayınlanmadan önce oyunculara bir seçim şansı da verilecek. Oyuncular karakterlerini ek paket sunucularına taşıma ya da orjinal WoW Classic sunucularında oynama arasında seçim yapabilecek. 

WoW Classic ve Burning Crusade Classic paketlerini oynamak için ekstra bir ücret ödemenize gerek olmayacak. Aylık üyelik alan bütün hesaplar Classic sunucularına erişim şansına sahip olacak. Warcraft evreninin en popüler kötü karakterlerinden biri olan Illidan ile mücadele etmek ve ilk çıkan ek paketin heyecanını tekrar yaşamak isteyen oyuncular için paketin çıkış tarihi net olarak verilmese de bu sene içerisinde çıkacağı belirtildi. 

Burning Crusade Classic ile birlikte yepyeni bir dünyanın kapıları açılıyor.

Parçalanmış Outland Toprakları: Blade's Edge Mountains'ın ejderhaların bile girmeye korktuğu sivri kayalıklarına ve derin uçurumlarına girin, Nagrand'ın havada süzülen adalarında bozulmamış Mag'har orklarıyla omuz omuza ava çıkın, Black Temple'ın gölgesinde Legion'ın şeytani casuslarıyla savaşın ve çok daha fazlasını yapın.

İki Yeni Oynanabilir Irk: Bir zamanlar onları besleyen sihri başka kaynaklarda arayan bir blood elf olarak Horde için savaşın veya yeni bir ev bulma umuduyla Outland'i terk eden draenei'lerle Alliance'a katılın.Arena Kapılarında Toplanın: Güvendiğiniz dostlarınızı yanınıza alın ve Ring of Trials ve Circle of Blood gibi arenalara girerek 2v2, 3v3 veya 5v5 savaşlarda PvP becerilerinizi herkese gösterin.

Uçan Bineklerle Kanatlanın: Outland'le birlikte oyuna gelen uçan bineklerle Netherstorm'un kaotik göklerinde uçun ve şer büyüsüyle kavrulan Shadowmoon Valley'nin üzerinde gezinin.

Zorlu Baskın ve Zindanları Dize Getirin: Tempest Keep'in kristal kalesinde ve kahramanların Azeroth'un geçmişine şahit olduğu Caverns of Time'da 5 kişilik zindanları fethedin. Karazhan'ın lanetli koridorlarına 10 kişilik baskınlar yapın ve 25 kişilik Sunwell Plateau'da Kil’jaeden'la yüzleşmeye hazır olun.

Kahramanlar İçin Yeni Seçenekler: Jewelcrafting mesleğiyle (profession) güç veren mücevherleri eşyalarınıza yerleştirin, Shattrath'ta Aldor ve Scryer taraflarından birini seçip eşsiz ödüller kazanın, Horde tarafında bir paladin ya da Alliance tarafında bir şaman olun.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft Burning Crusade Classic duyuruldu
İlginizi Çekebilir