1/2

World of Warcraft: Cataclysm İlk izlenim

Murat Halilbeyoğlu 10.12.2010 - 11:41
İyisiyle kötüsüyle ilk göze çarpanlar
World of Warcraft'ın üçüncü ek paketi severleri tarafından gece gündüz oynanıyor. Peki şimdiye kadar neler öğrendik bu yeni paket hakkında? Görünümün bazıları tarafından korkulan kadar kötü olmadığını belirten bir kesim varken bazıları da bu yeniliğin bir Blizzard oyununa hiç uymadığını belirtiyor. O zaman gelin iyisiyle kötüsüyle Cataclysm'e bir bakalım.

İyiler

Müzikler inanılmaz:

Oyundaki müzikler gerçekten bir klasik niteliğinde. O tatlı orkestra tonları her bir bölgenin havasını içinizde hissettiriyor adeta.

80. seviye epik olmuş:

Birçok kişi Shattering'den sonra yeni karakterler kasmaya başlamasına rağmen yine de 80. seviyeye yükselmiş karakterleri ile oynamaktan da geri kalmıyorlar. Örneğin yeni başladığınız büyücü karakteri ile Azeroth halkına korsan problemlerinde yardım ederken, 80. seviye Death Knight'ınız ile antik yarı tanrıları diriltmeye çalışarak Deathwing'e karşı mücadele veriyorsunuz.

World of Warcraft: Cataclysm İlk izlenim
Tek takılmak daha iyi tasarlanmış:

Beş kişilik zindanlar veya raid'ler için tasarlanmış mekanikler artık oyunun her bölgesinde mevcut. Bu şekilde yalnız başınıza takıldığınız zaman da raid'ler için tasarlanan mekaniklerden faydalanıyorsunuz.

Muhteşem görünüyorum:

Genellikle MMO'ların yeni ek paketleriyle gelen kıyafetler eskisine oranla çok daha abartılı, rüküş dururlardı ve özellikle kıyafetinizin rengi yeşil gibi açık bir renk ise açıkçası ilk başlarda "Hiçbir şey giymem daha iyi" dedirtirdi. Ancak yeni ek paketle birlikte 80 üstü karakterlerin kıyafetleri ve kıyafetlerin renkleri gerçekten göz alıcı.