World of Warcraft: Dragonflight Twitch ödülleri dağıtacak

Murathan Özlü 6.11.2022 - 14:20
World of Warcraft: Dragonflight Twitch ödülleri duyuruldu, 15 Kasım-28 Aralık arasındaki dönemde oyun içi çeşitli ödüller verilecek.

World of Warcraft: Dragonflight Twitch ödülleri duyuruldu. Blizzard, 28 Kasım'da çıkacak olan ve ön yaması sunuculara gelen World of Warcraft Dragonflight için gaza basmış durumda. 2 hafta önce başlayan ve oyuncuları paketin hikayesine hazırlayan animasyon serisi "Miraslar"'ın ardından şimdi de, 15 Kasım-28 Aralık tarihleri arasında Twitch'de WoW yayını izleyen oyunculara çeşitli oyun içi ödüller verilecek.

World of Warcraft: Dragonflight Twitch ödülleri belli oldu

Blizzard'ın yayınladığı blog gönderisine göre, belli tarih aralıklarına göre verilecek oyun içi ödüller şunlar:

15 Kasım-18 Kasım arasında, Twitch üzerinde en az 4 saat World of Warcraft: Dragonflight yayını izleyen oyuncuların hesabına, ufak bir ejderha olan Dragon Kite peti eklenecek.

World of Warcraft: Dragonflight Twitch ödülleri
28 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında Twitch'te yine en az 4 saatlik Dragonflight yayını izleyen oyuncular, topluluk içinde büyük tartışma yaratan ejderha bineği Feldrake'i alacaklar.
World of Warcraft: Dragonflight Twitch ödülleri
Bu bineğin olay çıkarmasının sebebi,  bineğin "Trading Card Game" sistemine özel bir binek olması. Yani kısaca, oyun içinden değil, gerçek para ile (hem de çok yüksek fiyat karşılığında) başka insanlardan alınması gereken bir binekti. Ancak Blizzard bu etkinlik ile Feldrake'i oyunculara bedava dağıtacak.
Twitch drop etkinliğinin son ödülü ise oyun içi havai fişek olan Perpetual Purple Firework oyuncağını verecek. Bu oyuncağı almak için ise 13 Aralık-28 Aralık tarihleri arasında bu sefer 2 saatlik Dragonflight yayını izlemek yeterli olacak.
World of Warcraft: Dragonflight Twitch ödülleri dağıtacak

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2022 23:39
Wow un kendi kanalınımı izleyeceğiz tam anlasılmıyor yoksa baska yayın yapanlar mı ? Herhalde kendi hesaplarını izletirler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2022 18:00
"hem de çok yüksek fiyat karşılığında başka insanlardan alınması gereken bir binek".Wow da boyle bi şey yok. Oyun içi parayla demeyi unutmuşsunuz sanırım
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2022 16:21
Nasıl yok cahil adam vanilladan beri olan birşey bu. booty bay'de vendoru var hatta. onun dışında ahde satılan petlerin yüksek olanlarının tamamı card game'den gelen petler yani oyun içinden elde edilemeyen petler.Bu tarz pet ve binekleri oyunun dışından (shopunda) dışı alıp oyuna aktarman gerekiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft: Dragonflight Twitch ödülleri dağıtacak
İlginizi Çekebilir