World of Warcraft yapımcılarından Stan Lee göndermesi

Furkan Güler 10.01.2019 - 17:28
Ünlü çizgi roman yazarı NPC oldu!

MMORPG tarihinin en çok sükse yapan oyunu olan World of Warcraft, bugünlerde oynanış anlamında bazı sıkıntılarla boğuşuyor. Oldukça fazla oyuncu kaybeden yapıma son güncellemede ise oldukça ilginç bir öğe eklendi. Geçtiğimiz dönemlerde hayatını kaybeden ünlü çizgi roman yazarı Stan Lee'nin cameosunu oyuna Stanley olarak ekleyen geliştiriciler, milyonların sevgilisini bir NPC'ye dönüştürdü. Stormwind içerisinde dolaşan Stanley, arada sırada diğer NPC'lere selam veriyor. Tip olarak Stan Lee'ye benzetilen Stanley, WoW oyuncularını güldürdü.

World of Warcraft yapımcılarından Stan Lee göndermesi

Ardında oldukça güzel hikayeler ve kahramanlar bırakan Stan Lee sayesinde bugün Marvel Sinematik Evrenine kavuşmuş durumdayız. Spider Man, Iron Man ve Hulk gibi ünlü karakterleri çizen ve hikayelerini yazan başarılı isim, daha birçok yapımla anılmaya devam edecek. Bundan sonra çekilecek Marvel filmlerinde de göreceğimizi tahmin ettiğimiz Stan Lee'yi, Avengers Endgame'de de göreceğiz. Her bir Marvel filminde cameo olarak sahne alan Stan Lee'nin çizgi romanları hala okunmaya devam ediliyor.

Son olarak World of Warcraft'ın gidişatını da merak ediyoruz. Sızdırılan rakamlara göre 1.4 milyon civarı aktif oyuncu sayısına sahip olan oyuna müdahale edilmezse son nefeslerini veriyor diyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2019 15:56
wowhead den video alip kaynak olarak gostermemek buyuk sorun. Kendi videonuzmus gibi sunmaniz daha buyuk ayip. Biraz daha dikkat, ozen gerekli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft geliştiricilerinden Stan Lee göndermesi
İlginizi Çekebilir