World of Warcraft Shadowlands cinsiyet değiştirmeyi ücretsiz yapıyor

Samet Basri Taşlı 10.07.2020 - 13:09
Özel bir sunum ile önümüzdeki hafta betasının başlayacağı da açıklanan World of Warcraft Shadowlands ile cinsiyet değiştirme ücretsiz olacak.

World of Warcraft Shadowlands ile birlikte cinsiyet değiştirme ücretsiz bir hale gelecek. World of Warcraft’ın yeni genişleme paketi Shadowlands hakkında yeni bilgiler, geçtiğimiz günlerde yapılan özel bir etkinlikte açıklandı. World of Warcraft Shadowlands’in koleksiyon sürümünü de tanıtılan etkinlikte, beta sürecinin de yakında başlayacağı duyuruldu.

World of Warcraft Shadowlands ile birlikte gelecek olan yeniliklerden birisi ise, daha önce para ödeyerek gerçekleştirebildiğimiz cinsiyet değiştirme işleminin ücretsiz hale gelmesi. Oyuna Wrath of the Lich King eklenti paketi ile birlikte eklenen berber dükkanı, karakterimizin görüntüsünü değiştirebilse de, cinsiyet değiştirme işlemi için 15 euro ödemek zorundaydık. Bu durum değişiyor. 

World of Warcraft Shadowlands cinsiyet değiştirmeyi ücretsiz yapıyor

Eurogamer ile yapımcılardan John Hight arasında geçen röportajda, daha önce parayla yapılabilen bir çok değişikliğin ücretsiz hale geldiğine dikkat çekiliyor. “Uzun zaman önce insanlar ücretli bir servis satın almadan karakterlerini değiştiremiyordu. Berber dükkanı sayesinde bunların büyük bir çoğunluğunu ücretsiz hale getirdik. Shadowlands için ekleyebileceğimiz şeylere bakarken ise, cinsiyet değiştirmenin tek yolunun ücretli seçenekler olduğunu fark ettik. Bunun yanlış bir mesaj verdiğini düşündük.” 

World of Warcraft Shadowlands cinsiyet değiştirmeyi ücretsiz yapıyor

Ücretsiz cinsiyet değiştirme özelliği, tüm oyuncular için Shadowlands’in yayınlanması ile birlikte kullanılabilir hale gelecek. Bu özelliğin daha erken erişime açılmasının mümkün olmadığını söyleyen Hight, genişleme paketinin çıkış yapması gerektiğini söylüyor. “Ne yazık ki bu güncellemeyi hızlı bir şekilde ekleyemiyoruz. Paralı bir hizmetin ücretsiz hale getirilmesi, kolaylıkla oyna ekleyebileceğimiz bir sistem değil. Bu yüzden Shadowlands paketi ile birlikte çıkış yapacak.” 

World of Warcraft Shadowlands genişleme paketi yalnızca ücretsiz cinsiyet değiştirme seçeneğini getirmiyor. Karakter yaratma ekranında da bir sürü değişiklik olacak. Yenilenmiş karakter yaratma ekranı, her ırk için daha fazla özelleştirme seçeneği sunacak. Yeni saç - sakal stillerinin yanı sıra, daha fazla ten rengi, göz renkleri ve görülebilir kalıcı hasarlar gibi, karakterlerin birbirinden farklı görünüşlere sahip olması sağlanacak.

World of Warcraft Shadowlands’in betası önümüzdeki hafta yayınlanacak ve betaya katılan oyuncular, genişleme paketi ile gelecek olan birçok yeniliği birinci elden deneme fırsatı bulacak. 2020 yılı içerisinde yayınlanması planlanan genişleme paketinin resmi çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2020 16:22
Ohaaa nasıya?
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft Shadowlands cinsiyet değiştirmeyi ücretsiz yapıyor
İlginizi Çekebilir