World of Warcraft Shadowlands için yeni animasyon yayınlandı

Ersin Kılıç 11.09.2020 - 10:25
World of Warcraft Shadowlands çıkış tarihi yaklaştıkça Blizzard genişleme paketi için yeni videolar yayınlamaya devam ediyor.

World of Warcraft Shadowlands için Blizzard yeni bir animasyon videosu daha yayınladı. Shadowlands Öteki Dünyalar serisinin Maldraxxus isimli ilk bölümünde Frostwolf Klanı'ndan olan Draka'nın hikayesine yer verilmişti. Öteki Dünyalar: Ardenweald isimli bu yeni videoda ise Ardenweald ormanlarının içerisinde yaşanan mücadeleye tanık oluyoruz. Yayınlanan bu videoya ve Blizzard'ın konu ile ilgili açıklamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Shadowlands Öteki Dünyalar: Ardenweald

Blizzard'ın Shadowlands için hazırladığı yeni animasyon serisi Öteki Dünyalar'ın üçüncü bölümü Öteki Dünyalar: Ardenweald şimdi yayında! Bu yeni kısa videomuzda Shadowlands için çok önemli bir kaynak olan animanın azalması nedeniyle bir zamanlar huzur dolu bir diyar olan Ardenweald'ın yavaş yavaş çürümesine ve burayı korumak için verilmesi gereken zor kararlara tanık oluyoruz.

Öteki Dünyalar, genişleme paketinin yeni bölgeleri üstünde hâkimiyet kuran ahitlere göz atma fırsatı sunan dört bölümlük bir dizi. World of Warcraft'ın en yeni genişleme paketi olan Shadowlands 27 Ekim tarihinde çıkıyor.

Ardenweald'ın ormanlarının içinde bakıcılar, kendi korularını gözeterek yeniden doğuşlarını bekleyen doğa ruhlarına göz kulak oluyor. Ancak kıtlık zamanında kendi korusunu savunmak için savaşan bir bakıcı, son derece zorlu bir seçimle karşı karşıya kalıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 19:21
hala aynı oyunun ekmeğini yiyorlar yeter bi sal blizzard
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 23:36
Cahil işte..
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft Shadowlands için yeni animasyon yayınlandı
İlginizi Çekebilir